- Seated leg curl 3X10.
- Leg extension 3X15.
- Lat pulldown 3X12.
- Seated row 3X12.
- Chest press 4X12.
- Chest fly 4x12-15
- Dumbell lateral raises 5x15 çok az dinlenmen lazım 45S-1DK
Böyle yapman daha iyi olacaktır. Bacak antrenmanından önce cardio yapılmaz. Onun yerine leg curl ve leg extension ile ısınma yap. 3-4 dakika.
Shoulder press koymuyorum çünkü zaten chest press yapıyorsun 4 set yazdım ki göğüs çalışırken omuzu da aradan çıkar.
Lateral raise hareketine 5 set yazdım 3x12 ile lateral raise çalışılmaz!!!!! Küçük ve yüksek tekrar isteyen bir kas grubudur.
Kol hareketi yazmadım neden yazmadığımı antrenman sonunda anlayacaksın çünkü yapmış olduğun hareketler zaten kolu çalıştırıyor hem de fazlasıyla. Ha yok ben kol çalışmayı seviyorum diyorsan dumbell press ve triceps extension yapabilirsin. Bence kol çalışmak yerine cardio yapsan daha iyi olur kondisyonun artar. Antrenman sıklığın gayet iyi 1 gün dinlenme 1 gün off day çok iyi buna devam. Bu şekilde 1 ay çalış ondan sonra splite geçebilirsin PPL sistemini öneriririm. Push-pull-legs.
PPL sisteminde bacağı 1 gün yapabilirsin fazlasıyla yeter. Böyle yapınca 5 gün gitmiş oluyorsun. Çarşamba gününe denk geldiğinden dolayı perşembe günü üst vücudun dinlenmiş bir şekilde itiş antrenmanına başlıyorsun.