Fullbody programda başta bacak yapmak mantıklı mı?

485936

Hectopat
İlk 2 hareket bacak sonra sırta geçiyorum. Fakat bacakta gücümün çoğunu orada kullanıyorum. Sizce bacağı ilk sıraya mı alayım yoksa son sıraya falan mı?

Squat falan yapıyorsan ilk yapman daha mantıklı olur.Squat yapınca low bar falan atmıyorsan diğer bölgelerden çalmaz aksine fullbody ısınmana bile yardımcı olur ama squatı sonlara ortalara atarsan yorgunken yapmaya çalışırsan ağırlığın düşebilir.Squat harici bir şey yapıyorsan gram önemi yok istediğin zaman yap.

Squat falan yapıyorsan ilk yapman daha mantıklı olur.Squat yapınca low bar falan atmıyorsan diğer bölgelerden çalmaz aksine fullbody ısınmana bile yardımcı olur ama squatı sonlara ortalara atarsan yorgunken yapmaya çalışırsan ağırlığın düşebilir.Squat harici bir şey yapıyorsan gram önemi yok istediğin zaman yap.
Leg extension ve Leg Press tarzı yapıyorum.

Baskasini bilmem ben sonda yapiyordum. Eger basta yapinca dermanim kalmiyordu fena sarsiyordu beni bir de ben sadece bacakta 3 hareket yapiyordum digerlerini 2 tane.

Bu senin kendini denemenle anlarsin kisiden kisiye degisir. Bana agir geliyordu basta yapmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı