Fullbody geçmek mantıklı mı?

Bölge başına kaç hareket set giriyorsunuz?
ben 2 hareket yapıyorum. birbirini tamamlayan hareketler mesela

bench press
dumbbell fly

yalnız baştan soyleyeyım fullbody uzun sürüyor split gibi 45 dk 1 saat bitmiyor.
bu programına da baglı. haftanın 3 gunu gıdılıyor eger sen baktın sure uzun darlandın falan o zaman bolerek yapan da var.

kesmezse ppl ye de bakabilirsin.

Ben 2 hareket yapıyorum. Birbirini tamamlayan hareketler mesela

Bench press
Dumbbell fly.

Yalnız baştan soyleyeyım fullbody uzun sürüyor split gibi 45 dk 1 saat bitmiyor.
Bu programına da baglı. Haftanın 3 gunu gıdılıyor eger sen baktın sure uzun darlandın falan o zaman bolerek yapan da var.

Hocam peki split de düzenli aralıklarla 6 ay da 1 mesela program değişiyoruz fullbody için de değiştiriyoruz muyuz?

Hocam peki split de düzenli aralıklarla 6 ay da 1 mesela program değişiyoruz fullbody için de değiştiriyoruz muyuz?

hocam 2 farklı gorus var. youtube da bakarsan goruceksın.

1- kimisi diyor ki bu sadece kasları acmak ısındırmak ıcın kullanılır bu yuzden 1-2 ay yap splite geç
2- diger kesim diyorki sureklı yapmak lazım fullbody omurluk

bana sorarsan ben en az 8 ay 1 sene yapacagım sonra karar verecegım suanda cok memnunum.
salonda split yapan cok var onlarda ben bı gelısım goremıyorum kımse yalnız anlamasın splite karsı degılım ama gercekten split yapıp gelisen sadece steroidli kişileri gordum salonda.

ben programımı degıstırmıyorum hocam bu sekıl devam edicem.
bu sana baglı baktın sıkıldın yada sanki yerinde sayıyorsun gibi geliyorsa degiştir.
fullbody degısmelı mı tam bılmıyorum ben kendi vucudumu dınledıgım ıcın degıstırmıyorum.

Hocam 2 farklı gorus var. YouTube'da bakarsan goruceksın.

1- kimisi diyor ki bu sadece kasları acmak ısındırmak ıcın kullanılır bu yuzden 1-2 ay yap splite geç.
2- diger kesim diyor ki sureklı yapmak lazım fullbody omurluk.

Bana sorarsan ben en az 8 ay 1 sene yapacagım sonra karar verecegım şu anda cok memnunum.
Salonda split yapan cok var onlarda ben bir gelısım goremıyorum kımse yalnız anlamasın splite karsı degılım ama gercekten split yapıp gelisen sadece steroidli kişileri gordum salonda.

Ben programımı degıstırmıyorum hocam bu sekıl devam edeceğim.
Bu sana baglı baktın sıkıldın ya da sanki yerinde sayıyorsun gibi geliyorsa degiştir.
Fullbody degısmelı mı tam bılmıyorum ben kendi vucudumu dınledıgım ıcın degıstırmıyorum.

Ne zamandır yapıyorsunuz hocam?

Ne zamandır yapıyorsunuz hocam?
fullbody 5.ay ortasındayım.

Bölge başına kaç hareket set giriyorsunuz?
3x15 yapıyorum. ama senın vucudunu bılmıyorum tam olarak ne gerekli. ben 120kg patates gorunumunden 103kg a dustum suan giderim var.
hani diyorum sen fitsen yada zayıfsan belki farklı tekrarlar yapman gerekebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı