Fun sunucularına player model, aura gibi eklentiler ekleme

cem0104

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize selamlar. Arkadaşlarımla beraber fun sunucusu açmaya karar verdik sunucuyu satın aldık ve sıramızı bekliyoruz. Lakin hiçbirimizin sunucu sahipliğinde tecrübesi yok. Player model, Aura şapka, gibi itemleri nereden indirip kurabilirim? Player model için gamebanana var ama Aura, şapka, gözlük, gibi itemleri gamebananada bulamadım. Alternatif siteler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucuyu hangi hosting üzerinden açtınız? Öncelikle bunu yazın. Eğer "CS.CENTER" üzerinden açtıysanız zaten eklentiler kısmından eklenebiliyor otomatik olarak. Siz sadece fiyatları giriyorusunuz.

IP paylaşırsan geliriz üstad.
İstersen dc linki atarım gelirsin muhabbetde ederiz :)
Sunucuyu hangi hosting üzerinden açtınız? Öncelikle bunu yazın. Eğer "CS.CENTER" üzerinden açtıysanız zaten eklentiler kısmından eklenebiliyor otomatik olarak. Siz sadece fiyatları giriyorusunuz.
Dostum prooyundan kiraladık sunucuyu.Peki gözlük aura vb eklentileri bulabileceğim herhangi bir site önerebilir misiniz bana ?

4 Ay kendi sunucumu yönettim. Sunucuyu globalsunucum adresinden almıştık. Eklentileri panel üzerinden tek tıklama ile kuruyorduk.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı