FUN60 alınır mı?

LyXSxr

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Crucial 16GB Ram DDR4 CL15
Meslek
Otomotiv Tamircisi
Merhaba öncelikle herkese iyi Sosyaller, şu an da ASUS ROG STRIX Scope II Nx Snow Switch kullanıyorum. Küçük bir klavyeye geçmeyi düşünüyorum çünkü mouse için alan bırakmıyor. %80 daha önce kullanmıştım fakat %60 kullanımı zorlaştırırmı bilmiyorum. FUN60 almayı düşünüyorum fakat hangisini almalıyım çözemedim Pro, Ultra ve Max tarzı seçenekleri var farkları nelerdir? Hangisi alınmalı veya almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle herkese iyi sosyaller, şu an da ASUS ROG STRIX Scope II nx snow switch kullanıyorum. Küçük bir klavyeye geçmeyi düşünüyorum çünkü mouse için alan bırakmıyor. %80 daha önce kullanmıştım fakat %60 kullanımı zorlaştırırmı bilmiyorum. FUN60 almayı düşünüyorum fakat hangisini almalıyım çözemedim Pro, Ultra ve Max tarzı seçenekleri var farkları nelerdir? Hangisi alınmalı veya almaya değer mi?

Alınır, hepsinin özellikleri farklı. Max en F/P

100TL daha koyar Max alırım, Pro ile farkı ne 100TL'ye ne fark koymuş olabilirler merak etmeden duramıyor insan. Ayrıca Max ile AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bu ürünün farkı ne? Tmr degil sanırım ne farkı var Ultra olunca.

Pro'da 8KHz sadece kablolu kullanilabiliyor Max'ta ise kablosuz 8KHz var. Ultralar alüminyum kasa ve tasarım farkı var.

Merhaba öncelikle herkese iyi Sosyaller, şu an da ASUS ROG STRIX Scope II Nx Snow Switch kullanıyorum. Küçük bir klavyeye geçmeyi düşünüyorum çünkü mouse için alan bırakmıyor. %80 daha önce kullanmıştım fakat %60 kullanımı zorlaştırırmı bilmiyorum. FUN60 almayı düşünüyorum fakat hangisini almalıyım çözemedim Pro, Ultra ve Max tarzı seçenekleri var farkları nelerdir? Hangisi alınmalı veya almaya değer mi?

F/P olarak Max'ı öneririm, Rapid trigger klavyelerde en hızlısı şu anda Ultra TMR, onu da alabilirsin ama gerek yok bence en mantıklısı Max.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı