FurMark testinde RTX 2060 sistem kapanıyor

İGNİTE

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar, MSI Ventus RTX 2060 Super kartı test ederken (FurMark) sistem kapandı ekran kartının fanları aşırı dönmeye başladı ve öyle kaldı ta ki sistemi yeniden manuel başlatıncaya kadar acaba sorun ne olabilir?

Mining için modifiye edilmiş BIOS'lar var. O amaçla BIOS'u değiştirildiyse ve mining için kullanıldıysa mümkün. Genelde VRAM overclocku yapıldı. Dolayısıyla Memory sıcaklıklarını kontrol etmek gerek. Siz kartı ikinci el falan mı aldınız?

Aynen o yüzden zaten böyle irdelemem.

Mining için modifiye edilmiş BIOS'lar var. O amaçla BIOS'u değiştirildiyse ve mining için kullanıldıysa mümkün. Genelde VRAM overclocku yapıldı. Dolayısıyla Memory sıcaklıklarını kontrol etmek gerek. Siz kartı ikinci el falan mı aldınız?

Her testi yaptım 1 kere kapandı onun dışında kapanmadı isterseniz sonuçları atabilirim.

Garanti etiketleri üzerinde fiziksel test ettiğimde de bir sorun görmedim sadece 1 kere konuda geçen sorunla karşılaştım.
Garanti etiketinin üzerin de olması aşırı önemli değil. Sonuçta ne kadar mining yaptı bilmiyorsun ömrünü doldurmuştur büyük ihtimal. Bide almadan önce keşke test yapsaydın.

Çıkar evet. Keşke almadan önce test etseydiniz. Satan kişi de kötü niyetli söylememiş.

Yok ya satan kişi ile hala irtibattayız adam güvenilir.

Garanti etiketinin üzerin de olması aşırı önemli değil. Sonuçta ne kadar mining yaptı bilmiyorsun ömrünü doldurmuştur büyük ihtimal. Bir de almadan önce keşke test yapsaydın.

FurMark testini attı adam bir sorun görmedim diye aldım zaten. Kaldı ki kartı Rainbow, NFS Heat BF 5 RDR2 gibi oyunlarda Full ayarlarda denedim bir sıkıntısı olmadı.

Mining kartı diye kötü olacak anlamına gelmiyor. Core ve vram hızı olması gereken aralıkta ise, gpu, hotspot ve memory sıcaklıkları makul noktalarda ise cayır cayır kullanırsınız hiç de bir şey olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı