Fury Level Z1 vs VXE R1

Bütçe
1500
Ben mod olsam ikinizi de banlardım. İkiniz de inat yapıyosunuz az sakin olsanıza kardeşim. Ürün nasıl diye bakayım derken 3 günlük kavgayı okudum 6 sayfa. Furylevel Z1 nasıl bu arada aldınız mı? VXE R1 stoku yok Pro'su ise pahalı. Furylevel yorumlarını görünce aldım direkt.

Kanka genel olarak ben uzatmam normalde o anıma denk gelmiş olabilir bilmiyorum dediğim gibi Fury'i de öneririm ama tercihim VXE olur tipini beğenmediğimi de kişisel söyledim, herkesin zevki farklı para sıkıntısı olmayan birine ben daha az şikayet gördüğüm markayı yani VXE'yi öneririm bu kadar basit benim için.

Urunu alanlar kullanıcı yorumu yapabılır mı ya da R1'den sıkayetcı olanlar?

Z1 aldim yarin gelecek goreceğiz bakalim

Urunu alanlar kullanıcı yorumu yapabılır mı ya da R1'den sıkayetcı olanlar?

Geldi kullandım CS falan oynadım birkaç tur. Benim eski mouse Gamenote M814 çok hantal ağır bir şeydi şu an mouse algım kayboldu alışmaya çalışıyorum ama bir sorun görmedim gayet iyi kaliteli. Mutlu etti yani alınır bence 😀

Son düzenleme:
Z1 aldim yarin gelecek goreceğiz bakalim

Geldi kullandım CS falan oynadım birkaç tur. Benim eski mouse Gamenote M814 çok hantal ağır bir şeydi şu an mouse algım kayboldu alışmaya çalışıyorum ama bir sorun görmedim gayet iyi kaliteli. Mutlu etti yani alınır bence 😀
hocam hayırlı ugurlu olsun bende cs ıcın dusunuyorum bu mausu ama tırktıklı olması benı bıraz uzaklastırdı ve bırısı mcu yuzunden kopma takılma sorunu olabılıyor yazmıs herhangı bır kopma takılma sorunu yasadın mı sımdıye kadar ? bıde sarjı bıtınce nası sarja takıcaz bu blututları :D

Hocam hayırlı ugurlu olsun bende CS ıcın dusunuyorum bu fareu ama tırktıklı olması benı bıraz uzaklastırdı ve bırısı mcu yuzunden kopma takılma sorunu olabılıyor yazmıs herhangı bır kopma takılma sorunu yasadın mı sımdıye kadar? Bir de sarjı bıtınce nasıl sarja takacağız bu blututları :D

Yok kopma takılma genelde birkac tane cihazin dongle yakın olunca oluyor. Bende klavye ve Bluetooth dongle olmasına rağmen yasamadim. Zaten onun için uzatma aparati var kutuda. Tırtıklı olan kısmı parmak kısmı o da sorun değil bence aksine daha iyi. Şarjı bitince Type-C'den şarj ediliyor.

Yok kopma takılma genelde birkac tane cihazin dongle yakın olunca oluyor. Bende klavye ve Bluetooth dongle olmasına rağmen yasamadim. Zaten onun için uzatma aparati var kutuda. Tırtıklı olan kısmı parmak kısmı o da sorun değil bence aksine daha iyi. Şarjı bitince Type-C'den şarj ediliyor.
benım masamda sadece modem var sorun yaratır mı blututlu herhangı bır mausa cevap ıcın tesekkurler hocam grıp tape gerek var mı kaymaz bantlara

Benım masamda sadece modem var sorun yaratır mı blututlu herhangı bır farea cevap ıcın teşekkürler hocam grıp tape gerek var mı kaymaz bantlara

Benim masada da modem var ama mouse ile arasinda bir 60 cm uzaklik var sıkıntı olmadı. Grip tape hiç kullanmadim ne fark yaratacağı konusunda bir fikrim yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı