Çözüldü FuryCube F75 Ultra Klavye yanlış Yazılım Kurduktan Sonra Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

itsagalaxy

Decapat
Daha fazla  
1 gün önce aldığım ve elime bugün gelen klavye şu anda benim yüzümden çalışmıyor. Software kurmaya çalışırken farklı bir şey indirmişim haberim yok kurdum ve klavye gitti. Yardımcı olun geri haline getiremiyorum.

@kxy hocam sizin tavsiyeniz üzerine almıştım klavyeyi başka bir konuda görüp. Acaba biliyorsanız yardımcı olur musunuz?

Aradaşlar bir şekilde düzelttim. Aynı durumu yaşayacak olanlar için yardımcı olmak adına sizlere de söyleyeyim. Öncelikle dış kasayı çıkartın ve klavyeyi off moduna getirin, sonrasında kabloyu sadece klavyeye takın PC'ye takmayın ve ESC tuşuna 3 sn basılı tutun. Basılı tutmaya devam ederken kabloyu takın ve bir 3 saniye kadar daha bekleyin. Sonrasında tekrar on moduna alıp modu seçip kullanmaya devam edebilirsiniz. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 gün önce aldığım ve elime bugün gelen klavye şu anda benim yüzümden çalışmıyor. Software kurmaya çalışırken farklı bir şey indirmişim haberim yok kurdum ve klavye gitti. Yardımcı olun geri haline getiremiyorum.

@kxy hocam sizin tavsiyeniz üzerine almıştım klavyeyi başka bi konuda görüp. Acaba biliyorsanız yardımcı olur musunuz?

Klavye hiç mi açılmıyor hocam?

Evet hocam ya ama onlarda siteyi bir acayip yapmış yani neyin ne olduğu anlaşılmıyor. Çok şükür düzelttik ve ben çok memnunum.

Kendim birebiri olmasada F75S modelini denemis birisiyim bu klavyenin. Bu model ondanda iyi ki F75S bile fazlaca iyiydi. 4600 bandında açık ara en iyisi şuan bu klavye. Yazilimini ve sitesini incelemedigim icin bilmiyorum maalesef.

Kendim birebiri olmasada F75S modelini denemis birisiyim bu klavyenin. Bu model ondanda iyi ki F75S bile fazlaca iyiydi. 4600 bandında açık ara en iyisi şuan bu klavye. Yazilimini ve sitesini incelemedigim icin bilmiyorum maalesef.
Yazılımda açıkçası pek bir şey yok sadece rgb kontrolleri yapmak isterseniz iyi oluyor onun dışında switchler, sesi, keycaps kalitesi, tamamiyle mükemmele yakın hatta mükemmel gibi. Şu devirde manyetik manyetik diye kafayı yiyenleri de anlayamıyorum cidden. Normalde Wraith W75 V2 versiyonunu alacaktım türkçe keycapsleri olduğu için birde manyetik olduğu için ama manyetik switch zaten benim işime yaramıyor boş bir şey geliyor hatta bazı yerlerde kötü de oluyor bence basmak istemediğin tuşlara basıyorsun yanlışlıkla. Araştırırken sizin bu klavye üzerine olan yorumunuzu gördüm ve bence çok daha başarılı bir klavye. Kendisini kullanmadım henüz ama olsun. Ben her şekilde bunu daha çok beğendim çünkü basış hassasiyeti ve sesi inanılmaz tatmin etti. Teşekkürler tekrardan iyi günler hocam :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı