Furylevel - Fevell XS1 kablosuz kulaklık nasıldır?

1. Fantech: Z1 özellikleri ile tamamen aynı, sadece işlemcisi farklı ki CompX kullanıyor kötü bir işlemci :D Z1 Beken kullanıyor.
2. MCHOSE A5 Ultra: Realtek işlemci kullanıyor :D:D:D

Malzeme kalitesi olarak attığın mouse'ları deneyimlemedim, MCHOSE 4 aylık ürün Gaming Gen'e yüklendiği zamanı hatırlıyorum. Z1'in stoğu zaten MCHOSE geldiğinde yoktu ,o yüzden MCHOSE bu konuya katılmamalı. 3.ye söylüyorum yine anlamayacaksın Z1'in dayanıklılık testi videosu burada izlermisin? Esneme testide burada. Malzeme kalitesine laf atamazsın, ışığı gözüküyor diye malzeme kalitesi kötü olmuş olmuyor, yine 3.ye söylüyorum ışığı görünen VXE dahil bir çok mouse var.

Herşeyi detaylıca açıkladım haklı olduğumu düşünüyorum, Fantech tamamen aynı zaten MCU dışında :D, Z1 fiyatına göre başka alternatifi yoktu.

Tek yaptığın ürünü kötülemek.
Compxe kötü dersen bekene de kötü dersin, ikisi de aynı mcu sadece batı pazarında ismi compx. Realtek dediğin işlemci bekeni ezip geçiyor, furylevelin söylediğine göre maliyetleri çok fazla var anlattığından sonuç çıkaracaksak adam para bile kazanmıyor resmen 😃 videosunda bahsettiği üzere "dünyanın nordicden sonra en iyi mcu beken" diyor, ayrıca hz testlerini Chromeden yapıyor, işte bu kadar bilgili biri 😃

Compxe kötü dersen bekene de kötü dersin, ikisi de aynı mcu sadece batı pazarında ismi compx. Realtek dediğin işlemci bekeni ezip geçiyor, furylevelin söylediğine göre maliyetleri çok fazla var anlattığından sonuç çıkaracaksak adam para bile kazanmıyor resmen 😃 videosunda bahsettiği üzere "dünyanın nordicden sonra en iyi mcu beken" diyor, ayrıca hz testlerini Chromeden yapıyor, işte bu kadar bilgili biri 😃

Furylevel’e en küçük lafta direkt düşman kesilip savunmaya geçiyorlar, kendi markaları olsa onu nu kadar savunmazlar:D
Zaten bu adam “Bana piyasada bu fiyata daha iyi bir şey bulun, karşıma getirin” diyor ama izleyici kitlesi adama o kadar güveniyor ki hiç getirenin olduğunu sanmıyorum.

Compxe kötü dersen bekene de kötü dersin, ikisi de aynı mcu sadece batı pazarında ismi compx. Realtek dediğin işlemci bekeni ezip geçiyor, Furylevel'in söylediğine göre maliyetleri çok fazla var anlattığından sonuç çıkaracaksak adam para bile kazanmıyor resmen 😃 videosunda bahsettiği üzere "dünyanın nordicden sonra en iyi mcu beken" diyor, ayrıca Hz testlerini Chrome'dan yapıyor, işte bu kadar bilgili biri 😃

Ürünlerin hangisi Z1'den iyi diye sormuş zaten bunlar atılmış, tabii ki nordicten kötü bence compx ve beken. Videonun çekildiği tarihte neredeyse Realtek piyasanın içinde yoktu yeni yeni girmeye başladı.

Furylevel'e en küçük lafta direkt düşman kesilip savunmaya geçiyorlar, kendi markaları olsa onu nu kadar savunmazlar:D
Zaten bu adam “bana piyasada bu fiyata daha iyi bir şey bulun, karşıma getirin” diyor ama izleyici kitlesi adama o kadar güveniyor ki hiç getirenin olduğunu sanmıyorum.

Konunun ilk 2 mesajında ürüne laf gelmiş fakat direkt markaya ve firmaya sallamışsın, ürünleri ölümüne savunmaya gerek yok tabii. Onlarca ürün geçiyor elimize ve deneyimliyoruz. Zaten bahsedilen ürünlerin yüzlerce yorumu ve kullanıcı deneyimi var savunmalarına gerek olmadığını düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Ürünlerin hangisi Z1'den iyi diye sormuş zaten bunlar atılmış, tabii ki nordicten kötü bence compx ve beken. Videonun çekildiği tarihte neredeyse Realtek piyasanın içinde yoktu yeni yeni girmeye başladı.

Konunun ilk 2 mesajında ürüne laf gelmiş fakat direkt markaya ve firmaya sallamışsın, ürünleri ölümüne savunmaya gerek yok tabii. Onlarca ürün geçiyor elimize ve deneyimliyoruz. Zaten bahsedilen ürünlerin yüzlerce yorumu ve kullanıcı deneyimi var savunmalarına gerek olmadığını düşünüyorum :)
Realtek furylevel olduğu zamanda vardı rapoo vt9airde, sadece kimse bilmiyordu kötü zannediyorlardı hatta biz forumda konu açtık yoksa hala bilinmeyecekti nordicden güçlü olunduğu, Güncel Mouse piyasasında Nordic 52840'dan iyi MCU var mıdır? video çekildiği tarihte de birçok mcu vardı.

Compx ve beken aynı diyorum. Compxe kötü diyorsun o zaman bekene de kötü demiş oluyorsun.

Furylevel ile ilgili bi düşmanlığım yok, şuanda fiyatında daha iyileri var olduğu için o yüzden kötü denebilir. birazda f/p olayına bakılıyor.

1. Fantech: Z1 özellikleri ile tamamen aynı, sadece işlemcisi farklı ki compx kullanıyor kötü bir işlemci :D Z1 beken kullanıyor.
2. MCHOSE A5 Ultra: Realtek işlemci kullanıyor :D:D:D

Malzeme kalitesi olarak attığın Mouse'ları deneyimlemedim, MCHOSE 4 aylık ürün Gaming Gen'e yüklendiği zamanı hatırlıyorum. Z1'in stoğu zaten MCHOSE geldiğinde yoktu, o yüzden MCHOSE bu konuya katılmamalı. 3.ye söylüyorum yine anlamayacaksın Z1'in dayanıklılık testi videosu burada izler misin? Esneme testide burada. Malzeme kalitesine laf atamazsın, ışığı gözüküyor diye malzeme kalitesi kötü olmuş olmuyor, yine 3.ye söylüyorum ışığı görünen VXE dahil birçok mouse var.

Her şeyi detaylıca açıkladım haklı olduğumu düşünüyorum, Fantech tamamen aynı zaten mcu dışında :D, Z1 fiyatına göre başka alternatifi yoktu.

Tek yaptığın ürünü kötülemek.

Beken ve compx mcu birebir aynı sadece pazar farkı olduğu için isimleri farklı hem bunu bilmeyip hem de compx en kötü deyip tıpatıp aynı olan bekeni övmene patladım.

Realtek Furylevel olduğu zamanda vardı rapoo VT9Air'de, sadece kimse bilmiyordu kötü zannediyorlardı hatta biz forumda konu açtık yoksa hala bilinmeyecekti nordicden güçlü olunduğu, Güncel Mouse piyasasında Nordic 52840'dan iyi MCU var mıdır? video çekildiği tarihte de birçok mcu vardı.

Compx ve beken aynı diyorum.compxe kötü diyorsun o zaman bekene de kötü demiş oluyorsun.

Furylevel ile ilgili bir düşmanlığım yok, şu anda fiyatında daha iyileri var olduğu için o yüzden kötü denebilir. Biraz da F/P olayına bakılıyor.

Şöyle konuşmak zor olmamalı değil mi :) evet kendimde yazdığım yazıda bundan bahsediyorum zaten compx ve beken zaten ikisi aynısı :D nordic e göre kötü bileşenler. Ama tabii bulunduğu fiyat aralığında kullanılabilecek ürünler. Furylevel dışında kullanığım ürünlerde var ama tabii Furylevel'a göre kat kat pahalı ürünler. Ayrıca edindiğim bilgilere göre kutu içeriğinde artık grip tape ve dot skatez gibi aksesuarlar eklenip ürün içinde de geliştirmeler yapılmış.

Realtek hakkındaki araştırmalarımı da sayenizde biraz daha genişleteceğim, dikkat çekici duruyor. İşlemci başarılı ama üretim, lehim vs. kalitesi gibi şeyleri de detaylıca araştıracağım geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

Şöyle konuşmak zor olmamalı değil mi :) evet kendimde yazdığım yazıda bundan bahsediyorum zaten compx ve beken zaten ikisi aynısı :D nordic e göre kötü bileşenler. Ama tabii bulunduğu fiyat aralığında kullanılabilecek ürünler. Furylevel dışında kullanığım ürünlerde var ama tabii Furylevel'a göre kat kat pahalı ürünler. Ayrıca edindiğim bilgilere göre kutu içeriğinde artık grip tape ve dot skatez gibi aksesuarlar eklenip ürün içinde de geliştirmeler yapılmış.

Realtek hakkındaki araştırmalarımı da sayenizde biraz daha genişleteceğim, dikkat çekici duruyor. İşlemci başarılı ama üretim, lehim vs. kalitesi gibi şeyleri de detaylıca araştıracağım geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

Lehim kalitesi üretilen ürünün üreticisine bağlı oluyor, Realtek'e değil. Realtek zaten kaliteli firma, nordic bayağı eski bir işlemci ama hala yeterli oluyor, Realtek daha çok başka şeyler için bir işlemci bana göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı