Furylevel - Fevell XS1 kablosuz kulaklık nasıldır?

Furylevel markasının yeni çıkarmış olduğu fevell XS1 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Furylevel iyi bir marka değil, kulaktan kulağa gezdiği için iyi imajı oluşturmuşlar. Şahsen o kanalın yaptığı önerileri de hiç beğenmiyorum, alınmaz. Mouse'ları zaten çok fason üretim

@328914 Furylevel z1 sizin anlattığınız kadar kötüyse neden bu kadar çok beğenileri var peki?
1754490180412.png

Güzel uygun fiyatlı bir kulaklığa benziyor ama tabi videolarını ve genel kullanıcı yorumlarını beklemek gerek.

Birçok araba markası aynı ürünü farklı marka iş birlikleri ile pazara sunarken kimse bunu bir yanlış olarak görmüyor. Aynı şekilde iPhone birçok parçasını farklı markalardan tedarik ederken de sorun yok. Fakat yerli bir marka (yerli malı değil) herhangi bir ürün çıkardığında hiçbir araştırma yapılmadan, kullanıcı yorumları es geçilerek kötülenebiliyor. Marka bize hangi ürünü hangi özellikler ile sunuyor? Buna bakıp fiyat karşılaştırılması yapılmasının daha doğru bir analiz olacağını düşünüyorum. Gelen yanıtlara bakıldığında kendimce şu sonucu çıkardım; herhangi bir konuya vakıf olmadan yorum yapıp mesaj sayısı arttırmak için bir çaba görüyorum.

1000 Lira daha koyar Logitech alırım.
"1000 lira daha koyar Logitech alırım" diyenleri pek anlamıyorum açıkçası. Sanki o parayı yolda bulmuş gibi konuşuyorlar.

Dostum, birinin kulaklık için ayırdığı bütçe 2.000 TL ise, bu belli ki bir hesap kitap sonrası belirlenmiş bir rakam. Eğer fazladan 1.000 TL'si olsaydı, zaten hiç düşünmeden direkt 3.000 TL'lik kulaklıklara bakardı. Kimse durduk yere kendini sınırlamaz.

Bu, "benim 200 binim var, ikinci el araba alacağım" diyen birine "az daha bekle, 300 bin yap sıfır al" demek gibi bir şey. O "az daha" diye bahsettiğin para kolay kazanılmıyor. Furylevel Fevell XS1 de tam olarak o 2.000 TL bütçeye sahip insanlar için üretilmiş. Herkesin bütçesi kendine, başkasının tavsiyesine bakıp cüzdanını zorlamanın anlamı yok.

Zaten yakında markanın kendi YouTube kanalında inceleme videosu da yayınlanır. Ürünün artıları ve eksileri orada daha net ortaya konur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı