Selam, yavaş yavaş seti diziyorum. Sıra klavye ve Mouse'ye geldi. Sizce aşağıdaki ürünler alınır mı?
www.trendyol.com
Klavye olarak bunu düşündüm. (Huano Switch kullanıyor.)
www.trendyol.com
Mouse olarak bunu düşündüm.
Pudding keycapsleri çok sevdiğim için bir de bunu düşündüm. (sizce furylevel y1'e uyar mı?)
Kullananlara sordum. Memnunmuşlar. Size de son bir sorayım dedim. Buradan çıkan sonuca göre yarın alacağım. Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Bütçe: 2500 TL.
Furylevel Y1 Klavye RGB Gaming Red Switch Modüler Mekanik Oyuncu Fiyatı - Trendyol
FURYLEVEL Y1 Türkçe Rgb Modüler Kaycaps Red Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Klavye olarak bunu düşündüm. (Huano Switch kullanıyor.)
ASUS Rog Strıx Impact Iı Ml Kablolu Optık Gamıng Mouse Beyaz - Fiyatı, Yorumları
ASUS Rog Strıx Impact Iı Ml Kablolu Optık Gamıng Mouse Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Mouse olarak bunu düşündüm.
Pudding keycapsleri çok sevdiğim için bir de bunu düşündüm. (sizce furylevel y1'e uyar mı?)
Kullananlara sordum. Memnunmuşlar. Size de son bir sorayım dedim. Buradan çıkan sonuca göre yarın alacağım. Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Bütçe: 2500 TL.
Son düzenleyen: Moderatör: