Furylevel Z1 alınır mı?

Bütçe
1300-1500
Kablolu kullanım için başka fareler bakabilirsiniz bence.
ss prıme kafama yattı ama stokta yok delux m800 bakayım dedım oda stokta yok vxe r1 de stokta yok hocam stokta ne var D uzun bı sure bekleyecegım gıbı ( gloreus modellerı de delıklı dıye hosuma gıtmıyor)

ss prıme kafama yattı ama stokta yok delux m800 bakayım dedım oda stokta yok vxe r1 de stokta yok hocam stokta ne var D uzun bı sure bekleyecegım gıbı ( gloreus modellerı de delıklı dıye hosuma gıtmıyor)
Z1'de kablolu kullanılıyor fakat kablosuz özelliğinden kısılarak daha iyi özellikte fareler bulunabilir. R1 almayı düşünüyorsanız Z1 alın geçin. Kablolu kullanacaksanız da kablosu diğer farelere göre özel yapılmış, bu da uzun sürede kablonun daha az yıpranmasını sağlıyor.

Ajazz 139 pro nasıl?
R1 Pro var. 2200müş bu arada ve sadece siyahı kalmış.

Ve şunu sormak istiyorum: Furylevel z1 in plastik kalitesi biraz kötü geldi bana sizce nasıl görüntü olarak Kaliteli gelmedi ama sizde olduğundan siz daha iyi bilirsiniz. Fotoğraflarda r1 pro,ajaz ,attack shark daha güzel kaliteli duruyor dışı

Hocam malzeme kalitesi olarak sizce vxe r1 pro mu, x3 pro superlight mı, z1 mi?
Teknik özellikler, boyutları, şekilleri neredeyse aynı zaten

Son düzenleme:
Teknik özellik olarak R1 Pro. Z1 hariç deneme şansım olmadı fakat çok belirgin farklar olacağını sanmıyorum. Ayrıca ben olsam Attack Shark almazdım. 159Pro ve Apex modellerinin de malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylüyorlar.

Z1 malzeme nasıl aşırı plastık gibi duruyor. Razer deathadder deneme şansım olmuştu onunki gibi malzeme olsa super olurdu hafif kaucukumsu

Z1 malzeme nasıl aşırı plastık gibi duruyor. Razer deathadder deneme şansım olmuştu onunki gibi malzeme olsa super olurdu hafif kaucukumsu
Bütçe olarak çok farklı cihazlar. Beklentiniz o kadar yüksek ise bu söylediğiniz cihazlardan hiçbirinin sizi tatmin edeceğini düşünmüyorum.

Çin plastiği gibi hissettirmiyor ama kauçukumsu(?) bir yapısı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…