Furylevel Z1 alınır mı?

Bütçe
1300-1500
Hocam ben bunu alıp kablolu kullanmak ıstıyorum o zaman bataryasında degısme azalma olur mu yıne de ? bıde elım 20cm claw tıpı kullanıyorum kucuk gelırse dıye de cok tedırgınım
Her mouse hijyen ürünü olarak sayıldığı kutuyu açtıysanız, jelatinleri söktüyseniz sebepsiz yere iade etmeniz zor olur. Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi yerlerde de böyle.

En kalitelisini de alsanız batarya ne yazık ki performansını kaybediyor bir süre sonra.

Hocam ben bunu alıp kablolu kullanmak ıstıyorum o zaman bataryasında degısme azalma olur mu yıne de ? bıde elım 20cm claw tıpı kullanıyorum kucuk gelırse dıye de cok tedırgınım
Hocam olur bence elinize. Birde claw tutuyorsanız iyi. Mousenin boyu 18cm diye hatırlıyorum. FuryLevelin kendi youtube kanalında boyutlar verilmişti zaten oradan bakabilirsiniz.

Kablolu kullanım için başka fareler bakabilirsiniz bence.
Hocam fiyatı artmış 1500 TL olmuş alınır mı sizce?

Son düzenleme:
Hocam olur bence elinize. Birde claw tutuyorsanız iyi. Mousenin boyu 18cm diye hatırlıyorum. FuryLevelin kendi youtube kanalında boyutlar verilmişti zaten oradan bakabilirsiniz.

Hocam fiyatı artmış 1500 TL olmuş alınır mı sizce?
2100 civarına çıkamıyorsanız alınır.

2100 civarına çıkamıyorsanız alınır.
Çıkamıyorum hocam malesef.

Hocam yanlış yazmışım 12 cm imiş kusuruma bakmayın.

Son düzenleme:
Bilekten orta parmak ucuna kadar ölçüm yapın hocam, 12 cm çok küçük geldi bana.
Sanırım yanlış anladınız hocam mouse 12 cm :D Furylevel üreticisinin kendi videosundan aldım bu ekran görüntüsünü hocam.
1738166759286.png

1738166799490.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı