Furylevel Z1 alınır mı?

Bütçe
1300-1500
Peki hocam şimdi baktım siteden vxe r1 pro ve pro max modellerinde kaplama varmış galiba demek istediğim oydu benim. Pro mu pro max mi? Biri kalih biri huana micro switch ve 250 ye 500 mAh. Özelliklerini de degerlendirirseniz iyi olur

Peki hocam şimdi baktım siteden vxe r1 pro ve pro max modellerinde kaplama varmış galiba demek istediğim oydu benim. Pro mu pro max mi? Biri kalih biri huana micro switch ve 250 ye 500 mAh. Özelliklerini de degerlendirirseniz iyi olur
2,5k bandında daha iyileri vardır belki. @belirsizz hocam sizin bildiğiniz var mı.

R1 Pro ve R1 Pro Max arasında kalsaydım ne alırdım bilemiyorum hocam, kararsızım.

Ben şu an Logitech G300s 4-3 yıldır kullanıyorum. Furylevel Z1 almayı dusunuyorum da Furylevel Z1 Valorant CS:GO falan icin performans veriyor mu?

@N1cht hocam furylevel aldım da utanarak soyluyorum USB şarj etmek nasıl yapılıyor :D bir de BT mı kullanacagız yoksa 2.4G mı kullanacagız bilemiyorum da BT actıgımda mavi ısık DPI gozukuyor

Son düzenleme:
Hocam demek istedigim ben surekli kablolu kullandıgım icin kablosuz gecince hiçbir şey bilemiyorum ama hosuma gitti sadece mouse BT yazıyor da o nedir bilemiyorum, BT mı kullanacagız yoksa 2.4G mı kullanacagız onu bilemedim önerin nedir cahilligime bagıslayın :D

Son düzenleme:
Hocam demek istedigim ben surekli kablolu kullandıgım icin kablosuz gecince hiçbir şey bilemiyorum ama hosuma gitti sadece mouse BT yazıyor da o nedir bilemiyorum, BT mı kullanacagız yoksa 2.4G mı kullanacagız onu bilemedim önerin nedir cahilligime bagıslayın :D
Eğer yanında gelen küçük USB ile kullanacaksan 2.4GHz, bluetooth kullanacaksan BT, kablolu kullanacaksan OFF modunda kullanmalısın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı