Zaten a5 ultraya çıkarsa o daha iyi olur.Arada bariz bir fark yok hocam. Her şey de MCU değil. A5 Ultra dediklerimizin hepsinden daha iyi arada da 300 lira fark var. Artarsa onu tercih etsin.
Ben de nerede kaldı diyordum.
Zaten a5 ultraya çıkarsa o daha iyi olur.Arada bariz bir fark yok hocam. Her şey de MCU değil. A5 Ultra dediklerimizin hepsinden daha iyi arada da 300 lira fark var. Artarsa onu tercih etsin.
Dostum sen ai falan mısınArada bariz bir fark yok hocam. Her şey de MCU değil. A5 Ultra dediklerimizin hepsinden daha iyi arada da 300 lira fark var. Artarsa onu tercih etsin.
Zaten A5 ultraya çıkarsa o daha iyi olur.
Dostum sen AI falan mısınHer konunun altına gelip millete SC680 veya A5 Ultra öneriyorsun ama A5 ultrada sorun yaşayan insanların postlarının altında göremiyorum hiçbirinizi.
ATK A9 Plus daha iyiydi ne oldu?![]()
Dostum sen AI falan mısınher konunun altına gelip millete SC680 veya A5 Ultra öneriyorsun ama A5 ultrada sorun yaşayan insanların postlarının altında göremiyorum hiçbirinizi.
Dostum sen ai falan mısınHer konunun altına gelip millete sc680 veya A5 Ultra öneriyorsun ama a5 ultrada sorun yaşayan insanların postlarının altında göremiyorum hiç birinizi.
@ca9an hocam ne diyorsa doğrudur.
@ca9an hocam yani fevell'i eledik, ATK A9 Plus ve Aula SC680 arasından Aula SC680'i mi oneriyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.