Furylevel Z1 vs Aula SC680

Bütçe
1600
Arada bariz bir fark yok hocam. Her şey de MCU değil. A5 Ultra dediklerimizin hepsinden daha iyi arada da 300 lira fark var. Artarsa onu tercih etsin.

Ben de nerede kaldı diyordum.
Dostum sen ai falan mısın :) Her konunun altına gelip millete sc680 veya A5 Ultra öneriyorsun ama a5 ultrada sorun yaşayan insanların postlarının altında göremiyorum hiç birinizi.

Dostum sen AI falan mısın :) her konunun altına gelip millete SC680 veya A5 Ultra öneriyorsun ama A5 ultrada sorun yaşayan insanların postlarının altında göremiyorum hiçbirinizi.

ATK A9 modellerine bakmadınız sanırım bilmeden konuşuyorsunuz anca.

Dostum sen ai falan mısın :) Her konunun altına gelip millete sc680 veya A5 Ultra öneriyorsun ama a5 ultrada sorun yaşayan insanların postlarının altında göremiyorum hiç birinizi.

Hesabını 2 gün önce açmışsın. Attığın 8 mesajın hepsi SC680 kötülemekle geçiyor. Etiketle beni konuya yardımcı olurum arkadaşlara. Bir bitmediniz vallahi yoruldum. Sizde ürün hatalı çıktı diye herkeste çıkacak diye bir durum söz konusu değil. SC680 size sorunsuz gelseydi, her konuda "SC680 harika bir ürün, dün aldım. Sorunuz varsa cevaplayabilirim" yazacaktınız. Kendinizi kandırmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı