FUT 15 Para Kasmak İçin Oyuncu Tavsiyesi

mabcitayfa92

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2014
Mesajlar
168
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba arkadaşlar. Herkes FUT'da mass bidding trade taktiğini biliyordur herhalde. Bu taktik ile hangi futbolcuları alıp satmalıyım. Hangi oyunculara FUT 15'de istek yoğun? Şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Walcott ve Schürrle de iyi para kazandırıyordu bir aralar. Bir de onları araştır. Kontrat alıp satmak da bayağı karlı. Ben ilk çıktığında bir haftada 60 bin coins falan kasmıştım öyle.
 
Sağ olasın. Ben de Walcott yapıyordum. Fakat FIFA son yaptığı değişikler ile işi baya bozdu.

Evet doğru. Son yaptığı güncelleme sonrası coin kasma işini de satın alma işini de bozdu. Gerçi coin alınamaması beni memnun etti. Aylardır da UT oynamıyorum EA'nın yaptığı saçmalıklar yüzünden.
 
En son 4600 point alıcaktım bugün. Kredi kartı ile alışveriş yapacaktım ki error verdi. Başka bir ödeme metodu kullanın dediler. Ben de passolig cüzdan ile ödeme yapmayı düşünüyorum. Sence iyi fikir midir? Aynı hatayı alır mıyım? Çünkü kredi kartı ile aldığım hata banka ile alakalı olduğu söylendi support tarafından. Umarım olmaz.
 
Bunun taktiğini biliyorum. Bakın Transferleri gece yapın öğlen satın. Mesela ben 1800 e Shadow Cahill aldım. 4500 e Shadow cahili sattım ertesi gün öğlen
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı