Futbol Altyapıya 16-17 yaşında başlanır mı?

• Konuyu başlatan Mars Fanatiği
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3.788
M

Mars Fanatiği

Ziyaretçi
Şimdi güzel azizlerim şöyle bir durum var.

Futbolla uzun süre uğraşmadım. Arada bir maç oynadığımızda mevkii olarak stoperliği tercih ediyorum çünkü diğer mevkiilerde bayağı bir rezil oluyorum. Tabii beni çalımlayıp geçmek zor zanaat, öyle öyle geçiniyorum işte.

Neyse azizim, dün arkadaşlarla oturdum düşündük taşındık ciddi ciddi benim bacak kasları bayağı sağlam. Hemde hiç bacak kası üzerine çalışmadım efendim ama bir tekme atsam millet yamulmaya falan başlıyor. Daha sonra anneme babama sordum, bizim sülalede bacak kası olayı genetik olan bir şeymiş. Sülalecek hepimiz Roberto Carlos gibi dolaşıyoruz yani.

Bu bacaklarla futbola giremez miyim? Girsem neler yapabilirim? Yada kick-box daha mantıklı bir seçim mi olur? Buyrun, şu kedi kesen azize bir öneri verin.

Valla arada bir dayak yemeyi göze alıyorsan Kick-box derim. Çünkü dövüşte tekme gerçekten güçlü bir harekettir ancak senin savunmanı 3-4 saniyede olsa sıfırlar.

Futbol hayalim yok, ehe. Ama amaç bu bacak boşa durmasın. Ya topçulukta deneyelim ya da tekmecilikte diye bakıyorum ben. Hehe.

Bu arada 3-4 saniye gereğinden fazla değil mi? Dövüş esnasında üç dört saniye kaybedeceksem adam o sırada bacağımı tutar, beni yere atar ve doğduğuma doğacağıma pişman eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Futbol hayalim yok, ehe. Ama amaç bu bacak boşa durmasın. Ya topçulukta deneyelim ya da tekmecilikte diye bakıyorum ben. Hehe.

Bu arada 3-4 saniye gereğinden fazla değil mi? Dövüş esnasında üç dört saniye kaybedeceksem adam o sırada bacağımı tutar, yere atar ve doğduğuma doğacağıma pişman eder.

Valla UFC'den öğrendiğim kadarıyla 3-4 saniye kaybedebiliyorsun hızına göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı