Futbol anılarınız var mı?

Halı sahada tellerin dibinde topu almaya çalışırken arkamdan koşarak gelen hafif kilolu arkadaşı gördüm bir an ve tele çarpma sesi duydum.

Gözümü açtım, beni elimden kolumdan tutup kenara götürüyorlardı. Tekrar kapattım gözümü.

Tekrar açtım, halı saha kantininde masaya yatırmışlar, uyandırmaya çalışıyorlar. Tekrar kapandı gözüm.

Sonra tekrar açtım, hastanedeyim.

Adam duramamış, beni tele vurmuş. Nasıl oldu, nasıl bayıldım hatırlamıyorum.
 
Futbolda hiç unutamadığınız güzel ve kötü anılar var mı?

Bir takim şampiyonluk maçında bizi 2-1 yenip kupayi almisti ben kendi kaleme atmıştım sonra ayni takımla bir daha şampiyonluk maçına çıktik ben yine kendi kaleme attım yine yenildik.
 
Rakip savunmadan uzun top geldi, bizim savunma her zamanki gibi uyuyor tabi. Çıkayım mi çıkmayayım mi kararsız kaldım neyse topa atladım adam da kontrol etmek için ayağını uzattı sonra ayağı kafama geldi ve yarıldı kaşım. En azından golü yemedik. :)
 
Ortaokul sondaydım bizim bahçe genişti ve futbol sahası vardı karşı sınıfla maç yapıyorduk ben topa iyi bir konumda sahip olmuştum vursam gol gidebilirdi o an aşırı kötü vurdum top döne döne çok yavaş ilerlemeye başladı ama karşı takımın kalesindeki çocuk o sırada hocayla papaz olduğundan ve top yavaş ilerlediğinden kimse topun kaleye doğru ilerlediğini fark etmemişti sonra gol oldu bayağı bir gülmüştük hiç unutmam.
 
Altınordu scout ekibi izlemeye geldi bizi. Hoca dedi ki oğlum seni de izlicekler bizzat adam gibi oyna. Isınmaya çıktık hoca eliyle topu attı topa uçarken kafamı direğe vurdum sakatlandım çıktım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı