Futbol derbisi

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sizce nasıl sonuçlanır?

• Oy verenlerin toplamı
    60
Beşiktaş daha üstün görünüyor ama Fener her derbiyi memleket meselesi gibi önemsediği için en kötü gününde bile derbilerde günü çıkartabiliyor. O yüzden bilemedim şimdi.
Derbiyi memleket meselesine çeviren fenerbahçe mi yoksa galatasaray beşiktaş mı olduğunu yaptığı paylaşımlardan veya derbiyi kazanınca tarihinin dövmesini yaptırmasından anlayabilirsiniz.😊

Derbiyi memleket meselesine çeviren Fenerbahçe mi yoksa Galatasaray Beşiktaş mı olduğunu yaptığı paylaşımlardan veya derbiyi kazanınca tarihinin dövmesini yaptırmasından anlayabilirsiniz.😊

Yıllar önce aldığı galibiyeti ısıtıp ısıtıp önümüze sunanlar mı söylüyor bunu :) Sen örnek verirsin ben örnek veririm sonu yok bu işin.

Kovulma korkusu olan Erol Bulut > diğer herkes (!)
Erol bulut her tuşa basacak herhalde.
Yıllar önce aldığı galibiyeti ısıtıp ısıtıp önümüze sunanlar mı söylüyor bunu :) Sen örnek verirsin ben örnek veririm sonu yok bu işin.
Hocam Galatasaray 2 kere yendi diye hava atıyor biz 21 sene yenilmedik. 21-2 demek 19 ediyor. Onlara son 21 yılda 19 maç yenilmedik Kadıköy'de.
Fener alır diye umuyorum. Alırsa fıstıklı baklava yiyeceğiz sınıfça :D
Hocam sizi yüz yüze tanısam bir tepsi de ben ısmarlardım. Şampiyon olursak da yanına bir de lokma dağıtırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı