Futbol mu? Dersler mi?

ForDiablo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD
Merhaba. Çok arada kaldığım bir konuda size danışmak istiyorum. Ben futbola küçüklüğümden beri (5 yaşımdan beri) oynuyorum. Bir yandan da derslerimi başarılı bir şekilde (en düşük ortalamam 86) götürüyorum. Ailem benim okumamı ve futbola bir kariyer olarak değil de eğlence olarak bakmamı istiyor ve benim yetenekli olmadığımı düşünüyorlar. Fakat ben futbola çocukluğumdan beri bağlı olduğum için asla bir eğlence olarak bakmadım. Bu sene bardağı taşıran son damla da beni zorla dershaneye yazdırıp futboldan alıkoymaya çalışmaları oldu. Ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.

Hayallerin neyse onu yap. Futbol mu istiyorsun? Boşver dersi 1. plan her zaman futbol olsun. Basketbol mu? 1. plan basketbol, yazılım mı? 1.plan yazılım. Hayallerin neyse en önemlisi ve peşinden gidilmesi gereken o. Umarım hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer liseye gidiyorsan hayatın gerçeklerini görme vaktin gelmiş dostum maalesef
Annen ve baban senin kendileri gibi olmanı değil okumanı istiyor olabilirler belki

Ama unutmaki bu senin hayatın

Merhaba. Çok arada kaldığım bir konuda size danışmak istiyorum. Ben futbola küçüklüğümden beri (5 yaşımdan beri) oynuyorum. Bir yandan da derslerimi başarılı bir şekilde (en düşük ortalamam 86) götürüyorum. Ailem benim okumamı ve futbola bir kariyer olarak değil de eğlence olarak bakmamı istiyor ve benim yetenekli olmadığımı düşünüyorlar. Fakat ben futbola çocukluğumdan beri bağlı olduğum için asla bir eğlence olarak bakmadım. Bu sene bardağı taşıran son damla da beni zorla dershaneye yazdırıp futboldan alıkoymaya çalışmaları oldu. Ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.

Hocam yaşınız kaç acaba.

Hocam hayallerinizin peşinden gidiniz. Yanlış anlamayın ama biz öğrenciler anamız veya babamız için çalışmıyoruz bana da vaktinde çok oynuyorum diye bilgisayarı vermemişlerdi LGS de 370 alınca yaptıkları hatanın farkına vardılar çünkü kitap okur gibi matematik çalış demişti ailem.
İkisini de aynı anda yürütünüz çünkü ayağı her top tutanı futbolcu yapmazlar bu dediklerim için bana kırılmayın ben size kötüsünüz demiyorum ama bizim ülkemizde sağlam akademiye gitmedikten sonra futbolcu olmak çok zor. Arda Güler mesela altyapıdan, Fenerbahçe A kadrosuna geçti.

Hocam hayallerinizin peşinden gidiniz. Yanlış anlamayın ama biz öğrenciler anamız veya babamız için çalışmıyoruz bana da vaktinde çok oynuyorum diye bilgisayarı vermemişlerdi LGS de 370 alınca yaptıkları hatanın farkına vardılar çünkü kitap okur gibi matematik çalış demişti ailem.
İkisini de aynı anda yürütünüz çünkü ayağı her top tutanı futbolcu yapmazlar bu dediklerim için bana kırılmayın ben size kötüsünüz demiyorum ama bizim ülkemizde sağlam akademiye gitmedikten sonra futbolcu olmak çok zor. Arda Güler mesela altyapıdan, Fenerbahçe'a kadrosuna geçti.

Kaşe imza sonuna kadar katılıyorum aynen bu herkes hayallerinin peşinden falan git demiş ama çok rakip var belki sizden çok daha iyi oynayan sadece futbola yüklenmek ileriki zamanlarda sıkıntı çıkarabilir bundan dolayı ikisini aynı anda yürütmek çok daha önemli ayrıca okulu bırakmadığınız sürece ders çalışmamanın pek de bir anlamı yok.

Yeteneğiniz iyiyse ve başarılı olabileceğinizi düşünüyorsanız şayet olamazsanız okul açısından çok sorun yaşarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı