Futbolculuk hayali ve gerçekler

sinsipençe

Picopat
Daha fazla  
13-14 yaşında futbola dönsem futbolcu olurdum. Bazı futbolcular ağlıyor; evet, çok para kazanıyoruz ama çok yoruluyoruz diyorlar, fakat adamların aylık maaşı, normal bir vatandaşın 100 yıl yemeden içmeden biriktireceği paraya denk. Evdekiler de sadece kötüyü düşündüğü için bir sakatlığa bakar dediler. Biz de o zaman diyemedik, bu adamlar oğullarının sakatlanacağını bilmiyor mu ki, futbolcu olmaları için önlerini açıyorlar? Kendimi bir türlü başka mesleklere ikna edemiyorum. Hayatım boyunca futbolcu olmak içimde bir UK'de olarak kalacak.

Sizden isteğim, bu hevesimi biraz da olsa nasıl kırarım?

Futbolculuktan soğutacak bildiğiniz birkaç bilgi var mı? Biraz saçma da gelebilir ama hayattan zevk alamıyorum; her seferinde aklıma geliyor, yaşındaki adamların 2 topa vurup milyon eurolar kazanması ve benim de sabah akşam çalışıp cebime maksimum 150-200 bin TL koyacak olmam. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
13-14 yaşında futbola dönsem futbolcu olurdum. Bazı futbolcular ağlıyor; evet, çok para kazanıyoruz ama çok yoruluyoruz diyorlar, fakat adamların aylık maaşı, normal bir vatandaşın 100 yıl yemeden içmeden biriktireceği paraya denk. Evdekiler de sadece kötüyü düşündüğü için bir sakatlığa bakar dediler. Biz de o zaman diyemedik, bu adamlar oğullarının sakatlanacağını bilmiyor mu ki, futbolcu olmaları için önlerini açıyorlar? Kendimi bir türlü başka mesleklere ikna edemiyorum. Hayatım boyunca futbolcu olmak içimde bir UK'de olarak kalacak.

Sizden isteğim, bu hevesimi biraz da olsa nasıl kırarım?

Futbolculuktan soğutacak bildiğiniz birkaç bilgi var mı? Biraz saçma da gelebilir ama hayattan zevk alamıyorum; her seferinde aklıma geliyor, yaşındaki adamların 2 topa vurup milyon eurolar kazanması ve benim de sabah akşam çalışıp cebime maksimum 150-200 bin TL koyacak olmam. İyi akşamlar.

Başka hedefler bulmaya çalışın hocam. Ben de bundan 4-5 sene önce futbol aşkı ile yanıp tutuşuyordum. Hala öyleyim gerçi ama bir hayalim yok o konuda. Kilomdan dolayı koşamazdım. Ben de en sonunda pes ettim. Yetenekliydim ama olmadı nasip değilmiş. Ara ara aklıma geliyor acaba tekrar başlasam mı vs. diye ama zamanımı çöp etmekten korkuyorum. Futbol hakkında gelecek düşünmeyin, başka hedefleriniz olsun. Ben öyle yendim bunu. Şu an biri halı sahaya çağırsada gitsem diye dörtgöz bekliyorum :).

Sana kendi fikrimi söyleyim. Futbol benim için bir spor değil daha çok kumarhane gibi. Emin ol o futbolcular isterse yedekte olsun isterse sahada olsun çok kazanıyorlar çünkü yeteneği ile değil sponsorluklara göre kazanırlar. Futbolda her türlü pis işler yapılabilir. Sakatlık konusu da ciddi bir iş. Hayatını futbola adadın diyelim ileri zamanlarda da önemli bir sakatlanma vb. şeyler oldu ve ikinci planın olmadığı zaman kaldın ortada. Bu iş çok riskli bir iş yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı