sinsipençe
Picopat
Daha fazla
13-14 yaşında futbola dönsem futbolcu olurdum. Bazı futbolcular ağlıyor; evet, çok para kazanıyoruz ama çok yoruluyoruz diyorlar, fakat adamların aylık maaşı, normal bir vatandaşın 100 yıl yemeden içmeden biriktireceği paraya denk. Evdekiler de sadece kötüyü düşündüğü için bir sakatlığa bakar dediler. Biz de o zaman diyemedik, bu adamlar oğullarının sakatlanacağını bilmiyor mu ki, futbolcu olmaları için önlerini açıyorlar? Kendimi bir türlü başka mesleklere ikna edemiyorum. Hayatım boyunca futbolcu olmak içimde bir UK'de olarak kalacak.
Sizden isteğim, bu hevesimi biraz da olsa nasıl kırarım?
Futbolculuktan soğutacak bildiğiniz birkaç bilgi var mı? Biraz saçma da gelebilir ama hayattan zevk alamıyorum; her seferinde aklıma geliyor, yaşındaki adamların 2 topa vurup milyon eurolar kazanması ve benim de sabah akşam çalışıp cebime maksimum 150-200 bin TL koyacak olmam. İyi akşamlar.
Sizden isteğim, bu hevesimi biraz da olsa nasıl kırarım?
Futbolculuktan soğutacak bildiğiniz birkaç bilgi var mı? Biraz saçma da gelebilir ama hayattan zevk alamıyorum; her seferinde aklıma geliyor, yaşındaki adamların 2 topa vurup milyon eurolar kazanması ve benim de sabah akşam çalışıp cebime maksimum 150-200 bin TL koyacak olmam. İyi akşamlar.
Son düzenleyen: Moderatör: