Futbolda rakip üzerime koşarken ne yapmalıyım?

Kaanrtx09

Hectopat
Daha fazla  
Ben Kaan, 14 yaşındayım ve tuna sporda oynuyorum. Ben stoper olmak istiyorum, hızım yerinde fakat hoca zayıf kaldıgım için beni maçlara almıyor. Haftaya guzel bir turnuva var ve bu benim son şansım nasıl daha iyi olurum? 165 boyundayım, 54 kiloyum ve kaymaktan korkuyorum. Bir de rakip üzerime doğru koşarken ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum. Yani ne yapmam gerek? Futbolu çok seviyorum ve futbolcu olmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Kaan, 14 yaşındayım ve tuna sporda oynuyorum. Ben stoper olmak istiyorum, hızım yerinde fakat hoca zayıf kaldıgım için beni maçlara almıyor. Haftaya guzel bir turnuva var ve bu benim son şansım nasıl daha iyi olurum? 165 boyundayım, 54 kiloyum ve kaymaktan korkuyorum. Bir de rakip üzerime doğru koşarken ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum. Yani ne yapmam gerek? Futbolu çok seviyorum ve futbolcu olmak istiyorum.
Arkadaşlarınla bunun alıştırmalarını yap. Onlardan üzerine doğru koşmalarını iste. Hem sen hemde onlar farkedecek hatalarını. Ayrıca her maçtan önce zayıf kaldığın konularda ısın. Ben pas isabetinde sorun yaşıyordum bir keresinde 3 arkadaş sahada koştura koştura birbirimize pas vermiştik ve kendimde o maçta çok büyük bir ilerleme görmüştüm. Eğer arkadaşın yoksa bunu kendi kafanda canlandır. Ben böyle çözmüştüm bunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı