Futbolda utangaçlık nasıl giderilir?

uchiha249

Centipat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel İ5 13th gen
16 GB DDR4
RTX 2050
Meslek
Öğrenci
Futbolu seviyorum ama utanıyorum örneğin pas istemeye, 1v1 atmaya, kötü oynamaya vesaire. Geçen gün kaptan beni kursa yazdı. Benden 1 yaş büyükler yada yaşıtımlar kurstakiler ama benden büyükler benden daha iyiler diye korkuyorum. Eğer kötü oynarsam dalga sebebi olurum diye korkuyorum. Geçen yıl yazıldım ama daha koşuda utandım kurstan çıktım. Bu utancı nasıl yenebilirim?

Futbolu seviyorum ama utanıyorum örneğin pas istemeye 1v1 atmaya kötü oynamaya vesaire. Geçen gün kaptan beni kursa yazdı. Benden 1 yaş büyükler yada yaşıtımlar kurstakiler ama benden büyükler benden daha iyiler diye korkuyorum eğer kötü oynarsam dalga sebebi olurum diye korkuyorum geçen yıl yazıldım ama daha koşuda utandım kurstan çıktım. Bu utancı nasıl yenebilirim?
öncelikle 1 arkadaşını gözüne kestirip onunla yakın olmayı deneyebilirsin yaptığın saçma hareketlerde ona bakar beraber eğlenirsiniz bu sayede yaptığın hareketlerde utanılacak bir şey olmadığını daha rahat kavramış olursun ayrıca yaptığın haretler yüüznden seninle dalga geçen insanlara aldırış etmemeyi öğrenmen gerek herkesin hayatı çok stersli herkes başkasının açığını arayıp kendini mutlu etmenin peşinde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı