Fuxi H3 alınır mı?

Peki e modeli hakkında ne düşünüyorsun dediğim videoya bakarak D ve P'den daha uygun fiyatlı ve güzel olduğunu düşünüyorum özellikle mikrofon kalitesi olarak daha çok hoşuma gitmişti inceleyip geri dönüş yaparsan sevinirim.

E modelini hiç görmedim, yorum yapamam.
 
Arkadaşlar merhaba bende yeni bir kulaklık alacağım o yüzden birkaç gündür araştırıyorum Havit'in Fuxi H3 ve H2002E modelleri çok hoşuma gitti ikisi arasında kaldım. H3 biraz daha çok istiyordum ama bir videoda sizin bu dediklerinizi anlatan şeyleri söyledi genellikle o yüzden bir şüpheye düştüm Trendyol'da çok fazla değerlendirmesi yok büyük ihtimalle sizde Trendyol'dan aldınız ben bir de Hepsiburada'dan baktım orada herkeste çok iyi çalıştığı belirtiliyordu bir tane bile kötü yorum görmedim hatta sesin çok iyi olduğunu ağrı yapmadını söylüyorlardı eğer hepsiburadadan'da alıp şikayetçi olan varsa ve deneyimini yazarsa sevinirim Bu arada bu H2002E daha yeni çıkmış bir kulaklık tek bir tane inceleme videosu var Kerem Enginar tanıtıyor ve benim çok hoşuma gitti ama arkadaşlarım 7.1 olmadığı için almamamı söylediler aslında olsa da olmasa da bende işe yararmı pek bilmiyorum çünkü ses kasmada pek iyi değilim adamların yerini anlıyamıyorum böyle sadece sağdan soldan geldiğini anlayabiliyorum tam kordinatına kadar anlayanlardan değilim maalesef sizce ben bu kulaklıklardan hangisini almalıyım?

Ben Trendyol'dan fuxi H3 aldım. Zamanında 170TL'ye aldığım Rampage X jammerdan bariz daha kötüydü (oyunda). Ses seviyeside çok düşük geldi. Direkt iade ettim ve 1 hafta sonra kabul edildi o konuda sıkıntı yaşamadım.
 
öncelikle uzun aradan sonra kulaklığı almaya karar verdim kulaklık gayet hafif ve rahat ama arada bi sesler cızırdamaya başlıyo bunu kapa aç yaparak düzeltebiliyosunuz fakat oyunları aşırı tryhard oynayan birisiyseniz aşırı bi oyun kullanışlılığı yok sesler gayet güzel sakin oyun oynayan biri olarak bu fiyata gayet memnunum
 
Abi film gibi okudum konuyu sonunu bende merak ettim şimdi kavga DRAM hayal kırıklığı her şeyi yaşadım.

Bu arada reklam yapmak gibi olmasın ama bir forum sitesinde daha bu konu açılmış orada bayağı bir olumlu şeyler yazılmış hatta biri yatırım için aldığını yazmış.
Gerçekten bende aynı şekilde pür dikkat okudum. Fakat bir sonuca varamadım çünkü herkesten ayrı bir fikir çıkıyor. Biri diyor ben kulaklığı sevdim, biri ise tam tersini söylüyor. Yani 2. Olarak ürünü iade etmeyeceğim, kargoya verildi büyük ihtimalle yarın gelir. Denerim, yorumlarım size deneyimlerimi aktarırım. Performans kötü ise iade ederim.

Arkadaşlarım kulaklık elime ulaştı, ve şu anki deneyimimde ses kalitesi normalin üstü, bassları çok ufak emiyor, çok rahat ses kasılıyor, mikrofon kalitesi de ortalama.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı