Peki e modeli hakkında ne düşünüyorsun dediğim videoya bakarak D ve P'den daha uygun fiyatlı ve güzel olduğunu düşünüyorum özellikle mikrofon kalitesi olarak daha çok hoşuma gitmişti inceleyip geri dönüş yaparsan sevinirim.
videoyu inceleyip geri dönüş sağlayabilir misin acabaE modelini hiç görmedim, yorum yapamam.
Arkadaşlar merhaba bende yeni bir kulaklık alacağım o yüzden birkaç gündür araştırıyorum Havit'in Fuxi H3 ve H2002E modelleri çok hoşuma gitti ikisi arasında kaldım. H3 biraz daha çok istiyordum ama bir videoda sizin bu dediklerinizi anlatan şeyleri söyledi genellikle o yüzden bir şüpheye düştüm Trendyol'da çok fazla değerlendirmesi yok büyük ihtimalle sizde Trendyol'dan aldınız ben bir de Hepsiburada'dan baktım orada herkeste çok iyi çalıştığı belirtiliyordu bir tane bile kötü yorum görmedim hatta sesin çok iyi olduğunu ağrı yapmadını söylüyorlardı eğer hepsiburadadan'da alıp şikayetçi olan varsa ve deneyimini yazarsa sevinirim Bu arada bu H2002E daha yeni çıkmış bir kulaklık tek bir tane inceleme videosu var Kerem Enginar tanıtıyor ve benim çok hoşuma gitti ama arkadaşlarım 7.1 olmadığı için almamamı söylediler aslında olsa da olmasa da bende işe yararmı pek bilmiyorum çünkü ses kasmada pek iyi değilim adamların yerini anlıyamıyorum böyle sadece sağdan soldan geldiğini anlayabiliyorum tam kordinatına kadar anlayanlardan değilim maalesef sizce ben bu kulaklıklardan hangisini almalıyım?
Gerçekten bende aynı şekilde pür dikkat okudum. Fakat bir sonuca varamadım çünkü herkesten ayrı bir fikir çıkıyor. Biri diyor ben kulaklığı sevdim, biri ise tam tersini söylüyor. Yani 2. Olarak ürünü iade etmeyeceğim, kargoya verildi büyük ihtimalle yarın gelir. Denerim, yorumlarım size deneyimlerimi aktarırım. Performans kötü ise iade ederim.Abi film gibi okudum konuyu sonunu bende merak ettim şimdi kavga DRAM hayal kırıklığı her şeyi yaşadım.
Bu arada reklam yapmak gibi olmasın ama bir forum sitesinde daha bu konu açılmış orada bayağı bir olumlu şeyler yazılmış hatta biri yatırım için aldığını yazmış.
Film izliyormuş gibi okudum. Arkadaşında dediği gibi tüm duyguları yaşattı bu konu bana ama kulaklık iyi mi kötü mü hiç anlamadım. Biri memnun diğeri memnun değil sürekli zıt görüşler var hiçbir şey anlamadım.
Almayı düşünmüyordum zaten H2002P ve ya H2002D modeline bakıyordum, karşıma çıktığı için araştırayım demiştim. Sağ olun.Alma, aldırma! Ben aldım ve pişman oldum. Şimdi sana aldığımda yaşadığım problemleri anlatayım. İlk olarak ürünü sipariş ettim ve merakla bekledim. 2 gün sonra ürün geldi. Kulaklığı ilk kafama taktığımda kulağımda bir boşluk vardı. Başta önemsemedim. Bu arada kutu içeriğine tekrar baktım ve içinden mikrofonu, bir tarafı Type-C bir tarafı USB olan bir kablo ve yine bir tarafı Type-C bir tarafı jak girişli kablo ve USB dangle çıkmıştı. Paket içinde splitter yoktu. Neyse, hemen açtım bilgisayarı taktım Dangle'ı maksimum 2 gün kullandım. Bu Dangle'ı 3. gününde takayım kullanayım dedim. Bir de ne göreyim! Aygıt algılanmadı. Bozuk olabilir gibi bir yazı. Gerçekten de bozulmuştu. İçimden "vaa dolandırıldık laa vaa para gitti laa" dedim ve üfleye püfleye bahsettiğim Type-C kablosunu taktım 2-3 gün de bu şekilde kullandım ve tekrardan ses git gel yaptı. Sonrasında bozuldu tabii. Mikrofonunu gözden geçirmek gerekirse tak çıkar yapabildiğin sesini karşıya kötü yansıtmasada çok da iyi yansıtmayan mikrofonu vardı. Mikrofonu kaybettimve şimdi bu kulaklığı telefonuma Bluetooth ile bağlayıp şarkı dinlemek için kullanıyorum ve şarjı harika derecede iyi dayanıyor.
Alma, aldırma! Ben aldım ve pişman oldum. Şimdi sana aldığımda yaşadığım problemleri anlatayım. İlk olarak ürünü sipariş ettim ve merakla bekledim. 2 gün sonra ürün geldi. Kulaklığı ilk kafama taktığımda kulağımda bir boşluk vardı. Başta önemsemedim. Bu arada kutu içeriğine tekrar baktım ve içinden mikrofonu, bir tarafı Type-C bir tarafı USB olan bir kablo ve yine bir tarafı Type-C bir tarafı jak girişli kablo ve USB dangle çıkmıştı. Paket içinde splitter yoktu. Neyse, hemen açtım bilgisayarı taktım Dangle'ı maksimum 2 gün kullandım. Bu Dangle'ı 3. gününde takayım kullanayım dedim. Bir de ne göreyim! Aygıt algılanmadı. Bozuk olabilir gibi bir yazı. Gerçekten de bozulmuştu. İçimden "vaa dolandırıldık laa vaa para gitti laa" dedim ve üfleye püfleye bahsettiğim Type-C kablosunu taktım 2-3 gün de bu şekilde kullandım ve tekrardan ses git gel yaptı. Sonrasında bozuldu tabii. Mikrofonunu gözden geçirmek gerekirse tak çıkar yapabildiğin sesini karşıya kötü yansıtmasada çok da iyi yansıtmayan mikrofonu vardı. Mikrofonu kaybettimve şimdi bu kulaklığı telefonuma Bluetooth ile bağlayıp şarkı dinlemek için kullanıyorum ve şarjı harika derecede iyi dayanıyor.