Canım arkadaşım zaten AMD kullanıyor olsam da bu satten sonra AMD taraftarı değilimdir, dile de getiriyorum zaten bu saatten sonra AMD almayacağımı.
Ancak sen açıkça anlaşıldığı üzere haksız olduğun konu hakkında konuşmaktan çekinip 3 defa uyardığım halde hala daha konuyu FX serisine çekip kaytarmaya çalışıyorsun. Konuda yaptığın yanlış bilgilendirmenin sen de farkındasın.
Kötüleyebilirsin, bu saatten sonra alınacak bir seri değil zaten. INTEL'in düşük bütçeli sistemler için de AMD'den daha mantıklı alternatifleri var artık. Yeni bir sistem topluyor olsam AMD tarafında yalnızca uygun fiyatlı bir APU toplarım, FX toplamam. INTEL mimari açıdan zaten önde bu, gün gibi açık ve görünür bir şey.
Ancak FX serisi ile de sorunsuzca, gayet üst seviye ekran kartlarınızı kullanarak oyun oynayabiliyoruz, her işlemci her oyunda tam performans veremez.
Güçlü işlemciler de aynı güçsüz işlemciler gibi çekirdek mevzusundan müzdarip olabilirler ancak güçlü olmaları nedeniyle hissettirmezler oyun esnasında.
Burada birbirimize bir şeyler kabul ettirmeye çalışmıyorum ben, yalnızca ortaya doğru bilgiyi atıyorum. Bu yorumumda katılmadığın nokta neyse buyur söyle, medenice tartışalım
FX bu saatten sonra alınmaz, alınmamalı da ancak hali hazırda çift çekirdek destekli oyunları gayet güzel sorunsuzca oynatabiliyor. Tek çekirdek destekli bazı oyunlarda sıkıntı yaşandığı doğrudur ancak bu yalnızca FX serisi için geçerli değildir. Kısaca anlatmak istediğim budur.
Başta yaptığın yanlış bilgilendirmeyi kabullenmekle başlasan iyi olur, aynı gidişata devam edersen zaten boş yere tartışıyoruz demektir