- Makaleler
- 3
Daha fazla
İnan bana neyi savunduğunun farkında değilsin, tek çekirdek performansı ile TİTAN'ı besliyor dediğin videoda gösterilen oyun çift çekirdek destekli.
G3258'i kötüleyen olmadı, ancak sen FX4100'ü ve treji komik bir biçimde FX8150'yi kötülüyorsun üstelik tek çekirdek desteği ile çalışan bir oyunda bir miktar darboğaz oluşturdu diye.
Ayrıca videoda da bahsedildiği üzere G3258 veya FX4100 gibi giriş seviyesi işlemciler kasıtlı olarak çift çekirdek desteği kapatılmış oyunlarda çakılabiliyor.
FX4100'e laf edip G3258'i göklere çıkartıyorsun ancak o işlemcinin daha 750TI'ı bile, GTA V oyununda taşıyamadığından habersizsin
Daha önce de söylediğim gibi tek çekirdek destekli bazı oyunlara takılıyorsun ve sanki çift çekirdek destekli tüm oyunlarda da darboğaz oluşacakmış gibi yorumlarda bulunuyorsun. Buyur bak, müthiş tek çekridekli G3258'in GTA V karşısında ne durumda?
Yukarıdaki videoda GTX TİTANI'ı çift çekirdek destekli oyunda gayet güzel uçurabilirken aşağıda GTX 750TI'ı uçuramadığını, anlık takılmalar yaşattığını görebilirsin.
Sen halen daha FX8150'nin GTX980'de darboğaz yaşattığını söylemeye devam edeceksen yukarıda anlattıklarımı anlamamışsın demektir.
Belirtmekten gına geldi, FX4100 ile GTX960 özel durumlar hariç darboğaz falan yaratmaz, yok öyle bir şey. Tek çekirdek destekli oyunlarda da hiç takılma yaşamak istemiyorsanız ona göre bir işlemci tercihinde bulunun.
Merak etme bunu izlemiştim. İşte FX 8150 de GTX 980'i tam besleyemiyor bu oyunda diyorum sana.
AM3+ öldü. Hala AMD FX alan kaldı mı yahu ?Halen ölü mimari diyor yahu. Bence sen git biraz bilgi edin. Ezbere ya da alıntı konuşma.