FX-4100 Sisteme İşletim Sistemi Önerisi

esat karaman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağıdaki sistem özelliklerini barındıran bilgisayarım hangi windows sürümünde daha stabil olur yardımcı olur musunuz?

ANAKART: M5A78L LE ASUS
RAM:4 GB KİNGSTON FURY DDR3
EKRANKARTI:NVDİA GİGABYTE 1 GB GT-220 (Nvidia sitesinde WİNDOWS 7 ULTİMATE öneriliyor ancak bana göre stabil değil.)
İŞLEMCİ:AMD FX-4100 3.6 GHZ 4 ÇEKİRDEK (Ancak overclock ile 4 GHz yaptım.)
HDD:500 GB SAMSUNG WD
SOĞUTMA:2 NORMAL FAN 1 CPU FAN
POWER SUPPLY:500Watt DARK
Sistemin daha iyi çalışması için parça önerebilirsiniz! :D

Windows 7 önermeyin çünkü her zaman %100 kullanıyor 5 mb veri aktarırken %100 disk kullandığını gördüm garantiye gönderdim hdd ve anakartı sorun bulamadılar.)

Bende de AMD Fx 4100 4 GB Ram Amd HD 6850 256 Bit Ekran Kartı ve 120 GB SSD var. Windows 10 kurulu. Senin için de tavsiyem Windows 10 kurman. Bu sistemden daha eski donanımlara sahip olan bilgisayarda bile Windows 10 sorunsuz çalışmakta. Sanada tavsiyem Windows 10 kurman.

kardeş windows 10 kurdum diski birleştirdim fan termal macun hepsi tamam +1 fan ekledim ancak herzamanki gibi disk %100 kullanıyor nasıl çözücem ben bu sorunu her türlü yolu denedim hizmetleri ayarladım diski birleştirdim güncellemeleri yüklemedim ve sonuç hiç değişmedi

kardeş windows 10 kurdum diski birleştirdim fan termal macun hepsi tamam +1 fan ekledim ancak herzamanki gibi disk %100 kullanıyor nasıl çözücem ben bu sorunu her türlü yolu denedim hizmetleri ayarladım diski birleştirdim güncellemeleri yüklemedim ve sonuç hiç değişmedi
Aynı sorun bende de var ssd alarak veya diski bölerek sorunu çözebilirsin. Bütün bilgilerin C de ise açılışta hepsini tarar o yüzden olur o.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı