yavuz resul
Hectopat
Merhabalar, bilgisayarımdaki yetersiz bulduğum anakart ve işlemciyi değiştirmek istiyorum. Öneri ve düşüncelerinizi lütfen eksik etmeyiniz:
-Önerileriniz ışığında almak istediğim yeni işlemci ve anakart ile; NFS Hot Pursuit tarzı oyunları 'minumum' değil 'önerilen' ayarlarda, çok rahat oynayabilmek istiyorum. Ayrıca bu yeni parçaların (anakart/işlemci); gerek şuanki ekran kartım ile gerekse ilerde almayı düşündüğüm iyi* bir ekran kartıyla sorunsuz çalışmasını, uyum konusunda bir problem olmamasını istiyorum..
Nihayetinde işlemciyi AMD almak istiyorum ve vatanbilgisayardan tedarik ediceğim büyük ihtimalle..
Temel Tavsiye : Yeni Anakart & İşlemci
Olası Tavsiye : Ram Miktar/hz & Güç Kaynağı vs
İşlemci Markası : AMD
Mevcut Ekran Kartı : ATI 5570
Tedarik : VatanPc Stoklar *Tercihen
Bütçe : 400-450 TL..
Sizce bu işlemciler (fiyatlarıda göz önünde tutularak) nasıl, uygun bir anakart ile yorum yapabilirmisinz:
FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci 215tl
FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci 256tl
Anakart/İşlemci/Ekran kartı/Ram/Güç Kaynağı vs toplu kombinasyonlar iyi olur.
Teşekkürler.
-Önerileriniz ışığında almak istediğim yeni işlemci ve anakart ile; NFS Hot Pursuit tarzı oyunları 'minumum' değil 'önerilen' ayarlarda, çok rahat oynayabilmek istiyorum. Ayrıca bu yeni parçaların (anakart/işlemci); gerek şuanki ekran kartım ile gerekse ilerde almayı düşündüğüm iyi* bir ekran kartıyla sorunsuz çalışmasını, uyum konusunda bir problem olmamasını istiyorum..
Nihayetinde işlemciyi AMD almak istiyorum ve vatanbilgisayardan tedarik ediceğim büyük ihtimalle..
Temel Tavsiye : Yeni Anakart & İşlemci
Olası Tavsiye : Ram Miktar/hz & Güç Kaynağı vs
İşlemci Markası : AMD
Mevcut Ekran Kartı : ATI 5570
Tedarik : VatanPc Stoklar *Tercihen
Bütçe : 400-450 TL..
Sizce bu işlemciler (fiyatlarıda göz önünde tutularak) nasıl, uygun bir anakart ile yorum yapabilirmisinz:
FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci 215tl
FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci 256tl
Anakart/İşlemci/Ekran kartı/Ram/Güç Kaynağı vs toplu kombinasyonlar iyi olur.
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: