FX 4100 yerine FX 8320 alınmalı mı?

FX sisteme para harcamaya gerek yok. Beklediğiniz artış olmayacak. Güncel bir sisteme geçmek için para biriktirmeye başlayabilirsiniz.

FX sisteme para harcamaya gerek yok. Beklediğiniz artış olmayacak. Güncel bir sisteme geçmek için para biriktirmeye başlayabilirsiniz.
Kenarda 5 bin TL param var fakat takıntılı biri olduğumdan dolayı yeni seri amd işlemci ve ekran kartlarını sabrederek beklemeyi tercih ettim ekran kartları için geç çıkacak diyorlar ama işlemcilerin çıkmasına az kaldığı söylenip durduğu için elimdekini upgrade edip kullanmayı düşünmüştüm.

Neredeyse %50 bir performans artışı görürsünüz. Daha önce kullanıyordum, güzel bir işlemci.
Tabi anakartı ve işlemciyi elinizden çıkarıp Ryzen'e geçseniz daha güzel olur.

Neredeyse %50 bir performans artışı görürsünüz. Daha önce kullanıyordum, güzel bir işlemci.
Tabi anakartı ve işlemciyi elinizden çıkarıp Ryzen'e geçseniz daha güzel olur.
FX 6300de kullandım bu FX 4100 kadar lanet bi işlemci görmedim çok gereksiz bişey donuyor ediyor FX 6300de öyle birşey yaşamıyordum.

Elindeki anakartın modeli nedir? İşlemci yükseltirken anakart yükseltmesi de düşünüyor musun?

Elindeki anakartın modeli nedir? İşlemci yükseltirken anakart yükseltmesi de düşünüyor musun?
Asus M5A97 R.2 anakartım var yeteceğini düşünüyorum fazlasıyla iyi bir anakart dün Alexpress'ten fx 8300 sipariş verdim 270 TL'ye denk geldi bakalım elime ulasacakmı Cooler Master Hyper 612 Evo soğutucum var kasamdada 4 adet fan mevcut 4.2 OC yaparak kullanmayı planlıyorum araştırma yaptım bu işlemcinin OC haliyle FX 8320 ve 8350 yle aralarında çok büyük farklar olmadığını inceledim hatta bir artısı daha düşük watt değerinde çalışması 95 watt 8300, 8320 ve 8350 125 watt daha ısınma konusundada 8300'ün bu işlemcilerden üstün olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı