Bulk Crap Uninstaller ile Microsoft Edge silinirken başarısız hatası veriyor

Prime Ghost

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bu kaldırma programı tavsiye edildiğinden kurdum ve başlangıçtaki menüde çıkan uygulamaları sildim ve Edge tarayıcısını da sildim fakat masaüstünde hala Edge tarayıcısı durmaya devam ediyordu, uninstaller'ın ayarlarından korunan öğeleri göster ayarını açtım sonra Edge'yi yine silmeye çalıştım, başarısız sonuç verdi.
Bu Edge tarayıcısını silmek için ne yapmalıyım?

Google'a winutil yaz arat gereksiz her şeyi kaldırabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Winutil mi yoksa Shadow Whisperer mi daha iyi hocam?
Silmek istediğimi kalıntısız şekilde silsin, arayüz sade olsun yeterli.

@Prime Ghost hocam Revo veya IObit uninstaller kullanın ne Edge ne de başka silemeyeceği brişey.

@Prime Ghost hocam Revo veya IObit uninstaller kullanın ne Edge ne de başka silemeyeceği brişey.
Normalde IObit kullanıyordum edgeyi artık dosyalar ile siliyor fakat bilgisayarı yavaşlatıyor ve tavsiye edilmiyor diye formattan sonra indirmedim.

@Börtü Böcük Hocam dediğiniz programı denedim güzel ayarları var yapmışım iyiki ama edgeyi silmedi.

Son düzenleme:
@Prime Ghost revo kaldı geriye o daha iyi bende kullanıyorum.

Winutil mi yoksa Shadow whisperer mi daha iyi hocam?
Silmek istediğimi kalıntısız şekilde silsin, arayüz sade olsun yeterli.

İkisi de işini görür. Benim paylaştığım bir BAT dosyası ile temizleme yapar. Diğer winutil de PowerShell'den giriş yaparak aynı işlemi yaparsın. Winutil de ekstra işlemlerde yapabilirsin. Mesela OneDrive, Microsoft Store silme gibi gibi. Başka programlar önermiyorum. Karar sizin hocam.
Bulk crap uninstaller da açık kaynak kodlu programı da uygulama silmede rahat kullanabilirsiniz. Ücretli Revo ve IObit'den daha iyi bence.

İkisi de işini görür. Benim paylaştığım bir BAT dosyası ile temizleme yapar. Diğer winutil de PowerShell'den giriş yaparak aynı işlemi yaparsın. Winutil de ekstra işlemlerde yapabilirsin. Mesela OneDrive, Microsoft Store silme gibi gibi. Başka programlar önermiyorum. Karar sizin hocam.
Bulk crap ile edgeyi silemedim işte eğer siliniyorsa yardımcı olursanız sevinirim. WinUtil ilede silemedim edgeyi.

@Prime Ghost revo kaldı geriye o daha iyi bende kullanıyorum.
Hocam revo uninstaller'ın orijinal site bu değil mi? IObit indirmeyeceğim hiçbir yerde tavsiye edilmiyor.

Bulk crap ile Edge'yi silemedim işte eğer siliniyorsa yardımcı olursanız sevinirim. Winutil ile de silemedim Edge'yi.

Hocam Revo Uninstaller'ın orijinal site bu değil mi? IObit indirmeyeceğim hiçbir yerde tavsiye edilmiyor.

Evet hocam buradan indirebilrisin veya Pro sürüm içinde korsan da indirilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı