FX 6100 ve GTX 750 Ti sistem yükseltme

• Konuyu başlatan fLux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 2.661
1500 TL'ye koyarsın en fazla 1400e kadar inersin. Bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Eğer elinde 3000 TL varda 1500e sat bu sistemi üçe beşe bakmadan elinden çıkar. 4500 TL'ye de 2.el sıfır karma bir 1060 6 GB sistem çıkar. Veya paranı hiç harcama, işlemcini FX 8350, 8320, 8300 gibi yükselt 1050 Ti tak. Bunun yanında sıvı soğutma gibi şeyler de eklemelisin çünkü bu işlemciler fırın gibi ısınıyor diyorlar. 750 Ti'ı 400e satsan, işlemci fiyatını bilmiyorum. İkinci el güzel temiz garantili bir 1060 3 GB bulabilirsin 1500 TL bandında. Tabii önce işlemciyi halletmen gerekecek zira 6100 1050 Ti ile bile darboğaz yapıyor.
O zaman ekran kartı ile işlemcimi satıp 1060 ile 8350 alıyım 1 tane sıvı sogutucu takıyım
para ayarlarsam 1 tane daha ram eklerim ?

Tabii buda bir seçenek ama genel olarak kullanıcıların yarısı FX serisinden şikayetci ısınma probleminden dolayı. Almadan önce iyice araştırma yap, kullanıcı yorumlarını dikkatli oku.

İkinci el alma ekran kartını yakınında değilse ve her şeyi ikinci el mi alman gerek?
Bütçeni 5000 olarak düşünerek elindekileri satıp öyle düşünüp bir sistem toplamayı deneyeceğim.

Tabii buda bir seçenek ama genel olarak kullanıcıların yarısı FX serisinden şikayetci ısınma probleminden dolayı. Almadan önce iyice araştırma yap, kullanıcı yorumlarını dikkatli oku.
O kadar fazla seçenek var ki bir babayiğit beni yönlendirse çok iyi olur :kararsız:
İkinci el alma ekran kartını yakınında değilse ve her şeyi ikinci el mi alman gerek?
Bütçeni 5000 olarak düşünerek elindekileri satıp öyle düşünüp bir sistem toplamayı deneyeceğim.
Hayır herşeyi 2. el almama gerek yok

Dostum direkt koy sistemi Letgo'ya Sahibinden.com'a 1500 TL'ye. 4500-5000 TL paran oluncada yaşadığın şehirden 2.el sıfır karma bir sistem toplayalım en mantıklısı o olur. En kötü 1060 6 GB sistem toplarız o paraya.

1500'e elindeki sistemi satıp üstüne 500 daha ekleyip 5000 yaparsan bütçeyi sıfır olarak şöyle bir şey dizebilirsin.
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı