Necati ÜNAL
Kilopat
Ahh bu arada gerçekten işlemciyi görmemişim. Dostum R3 2200 gibi bir işlemciyi RX 580 ilemi kullanmayı düşünüyordun LOL
2. el almaya tırsıyorum birazcık ne olduğu belli değil belki oc yapıldı sorunu var bilemeyiz kiBence en mantıklısı içinde GTX 1070 bulunan (2 yıl garantili) 4790 işlemcili 16 GB belleğe 250 GB SSD'ye sahip bu sistemi alman olur.
4-5 sene gitse benim için yeterli olur@Necati ÜNAL
Sistemi 2-3 yıl kullanıp satamayı düşünmüyorsa tozlanmaya bırakacaksa alabilir yani ikinci el onun kararı.
Dostum ilgin için teşekkürler,bir sorum olacak;@fLux 4790 ile OC yapılamıyor ancak ana kartı bilemem sen de bilemezsin. Riske girmek istemiyorsun ancak sistemde 2 yıl garantili GTX 1070 var bu çok büyük bir artı bence ama son karar senin HB yerine veya başka bir site yerine bütün sitelere bakıp en uygun olanı almanı öneririm son olarak ta sistemini satıp bütçeni yükseltmen gerektiğini düşünüyorum.
Arkadaşla konuştum benim pc yi 1500 den sayıcak üstüne para vericem alıyorum sanırım 1 hafta içerisindeDDR3 sistem ancak zamanın en iyi işlemcisi var sistemde. Şu an ki I5 8400-8500 arası bir seviyeye denk geliyor bildiğim kadarıyla. Bir de içerisinde GTX 1070 var sen eğer I5 8400 gibi bir sistem toplamaya kalkarsan içine GTX 1050 TI koyabilirsin iki sistem arasındaki fark çok fazla olur.
@Silinen üye
FX 6100 güçsüz bir işlemci üst limiti en fazla 1050 Ti veya 1050'dir muhtemelen 1050'dir.
@fLux
İkinci el bilgisayarın linkini atar mısın alacağın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.