FX 6100 ve GTX 970 Tabanlı Sistemde Performans Düşüşü

BrotherTwo

Hectopat
Daha fazla  
İlk öncellikle herkeze merhaba. Sistemimde performansa etki eden bir veya bir kaç donanım mevcut ancak hangisi tam anlamıyla bilemiyorum. Sistemi yazdım hangi parçanın performansı etki ettiğini söylerseniz sevinirim. Tabiki birde ona nazaran yeni bir donanım.

Bir çok render ve oyunlarda sorun yaşıyorum. AC Unity kalabalık alanlarda 30 FPS almama rağmen binalara bakınca 25 FPS'ye kadar düşüyor.. Yeri geldiğinde 20 FPS bile olduğu oluyor. İlk önce işlemci ve anakarttan şüphelendim ancak bir arkadaş işlemcinin yeterli olduğunu söyledi ancak yetersiz olduğunu düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi almak istedim. Cevaplayan herkeze çok teşekkürler.

Ayrıca işlemciye 3.3'den 3.6'ya kadar bir overlock yaptım ancak yetersiz gibi duruyor stok fan ile. Yeni ve kaliteli bir fan alarak 4.5 kadar overlock edersem performansa bir faydası olurmu dar boğaza devam edermi ?

Sistem
  • Amd fx 6100 3.6 ghz-işlemci
  • Nvıdıa gtx 970-ekran kartı
  • 8 gb kingston hyper x- ram
  • 128 GB- ssd
  • 3 tb- HDD
  • Asus m5A78L-MLX3- Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle cevapınız için teşekkürler. Ekrna kartı sürücüm en güncel versiyon. Oyun Orjinal. Sisteme yeni format attım 6.30 civarı test için ac unity indirdim aslında. Bios güncellemesi hiç yapmadım. Performansa etkisi o kadar yüksekmidirki ? Version 0702
Date 08/24/12 sanırım baya eski. American Megatrends

Anakartınız düşük seviye, anakartınızı yükseltebilirsiniz.
FPS sorunu sıcaklık değerlerinden kaynaklanabilir. AIDA64 ile ölçüp bildirin.

Cevabınız için teşekkür ederim. Recepbaltaş ve ali beyin bir videosunda anakartın performansa çok fazla etki etmediğini söylediler. Sıcaklık değerlerini öltüm. Yük altında 65 dereceyi geçmiyor.

Performansın anakarttan ötürü düşük olduğunu belirtmedim.
Yükseltebileceğiniz tek parça anakart.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı