FX 6100 ve HD 6850 Assassin's Creed Unity oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 7
Minimum:
  • İşlemci: Intel Core® i5-2500K @ 3.3 GHz veya AMD FX-8350 @ 4.0 GHz veya daha yükseği.
  • RAM: 6 GB.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce® GTX 680 veya AMD Radeon HD 7970 (2 GB veya daha yükseği)
  • Hard Disk: 50 GB.

-AMD FX 6100 6 çekirdekli4.0 (Turbo) GHz.
-XFX AMD HD 6850 1GB 256 bit DDR 5.
- Kingston Fury 4+4 GB DDR 3 1600 MHz RAM.

45-50 FPS verse yeter, arkadaşlar.

İşlemcinizmin. Sistem gereksinimlerini karşılamıyor, ekran kartınız da. 45-50 FPS alamayacağınızı düşünüyorum tahminşmce 30 gibime geliyor, tabii tecrübeli arkadaşlarımız vardır daha iyi yardımcı olabilirler.

İşlemcinizmin. Sistem gereksinimlerini karşılamıyor, ekran kartınız da. 45-50 FPS alamayacağınızı düşünüyorum tahminşmce 30 gibime geliyor, tabii tecrübeli arkadaşlarımız vardır daha iyi yardımcı olabilirler.

Hocam ama 4.0 Turbo'da çalışıyor
PUBG Mobile'de 75 FPS alıyorum ben.

-AMD FX 6100 6 çekirdekli4.0 (Turbo) GHz.
-XFX AMD HD 6850 1GB 256 bit DDR 5.
- Kingston Fury 4+4 GB DDR 3 1600 MHz RAM.

45-50 FPS verse yeter, arkadaşlar.
Oyun grafikleri kısmında arkadaşların da dediği gibi optimizasyon sorunları olduğundan çok stabil değerler beklememek lazım o ayrı. Ancak 45-50 den ziyade macera oyunu olduğu için 30 FPS civarı bile bence yeterli olacaktır. Ben de AC Ody oynuyorum mesela şu anda 30-60 arası genelde FPS ama sıkıntı yaşamıyorum. Bence 30 FPS macera türü oyunda yeterlidir eğer sadece 1-2 oyun için ekran kartı değişimi düşünüyorsanız gereksiz olduğunu söyleyim.

Oyun grafikleri kısmında arkadaşların da dediği gibi optimizasyon sorunları olduğundan çok stabil değerler beklememek lazım o ayrı. Ancak 45-50'den ziyade macera oyunu olduğu için 30 FPS civarı bile bence yeterli olacaktır. Ben de AC ody oynuyorum mesela şu anda 30-60 arası genelde FPS ama sıkıntı yaşamıyorum. Bence 30 FPS macera türü oyunda yeterlidir eğer sadece 1-2 oyun için ekran kartı değişimi düşünüyorsanız gereksiz olduğunu söyleyim.

Teşekkürler hocam lafınıza katılıyorum.
Asassin Creed 3 oynarken eski sistemimde 30 40 civao veriyordu yer yer 29 28 oluyor ama hikaye oyunu olduğu için çok da umursamıyordum ve oyun akıyordu.

Teşekkürler hocam lafınıza katılıyorum.
Asassin Creed 3 oynarken eski sistemimde 30 40 civao veriyordu yer yer 29 28 oluyor ama hikaye oyunu olduğu için çok da umursamıyordum ve oyun akıyordu.
Ben de AC oyunlarını seviyorum hatta tek oynadığım oyun diyebilirim. Ody ve origins için ekran kartı alırken 25-30 fps nin altına inmeyecek tarzda ayarladım. Gayet de memnunum sıkıntı yok. Dona dona oynamadıktan sonra sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı