FX 6100 ve R9 280 sistem yükseltme

Kemalkara

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • Sappihare R9 280 Dual X
  • FX 6100 3.3 GHz AMD
  • HyperX 8 GB RAM
  • 550 W
Arkadaslar bu sekilde bir sistemim var. GTA 5'i high ayarlarda 50-55 FPS oynarken yer yer 30 FPS'e dusuyor, keza Withcher Wild Hunt'ta da ayni durum var. Dragon Age Insqution'da bu durum var, bu gibi oyunlarda olabildigince high ayarlarda 60 FPS oynayabilmem icin ne tur bir yukseltmem yapmam lazim? Bu arada islemcim ekran kartima darboğaz yapiyor olabilir mi ? FPS dususlerinin sebebi olarak, ustatlardan yorumlari bekliyorum tesekkurler.
 
İşlemci değişmeli fakat yerine gelecek işlemci de aynı olacak. Tavsiyem anakart, RAM ve işlemci üçlüsünden kurtulup Intel tarafına geçmen.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı