FX 6300 ASUS GTX780 DirectCU II sistem alınır mı?

FX tam bir facia iyi bir işlemcisi yok tek iyi yanı ucuz olmasıydı.
Facia değil, 10 yaşında bir işlemci. Intel 2. nesil ile değerlendirirseniz gayet normal bir performansı var. Sadece iyi bir soğutma ile OC etmek işi yüksek oranda çözer.

Facia değil, 10 yaşında bir işlemci. Intel 2. nesil ile değerlendirirseniz gayet normal bir performansı var. Sadece iyi bir soğutma ile OC etmek işi yüksek oranda çözer.

Şu an tek facia değil diyen sizsiniz Technopat ekibi bile facia diyor

Mesela bu işlemci Ryzen 3 2200G kafa kafaya. Ölü yatırım yapma, aynı hatayı ben yaptim sonradan pişman oldum. Ben de 860k sistem toplamıştım...

Ekran kartı tarafı ne olacak. AAA oyunlarda grafikleri yükseltip darboğaz olmadan rahatça oynayabilir. Ayrıyeten GTX 780 APU'lardan kat kat güçlü.

Mesela bu işlemci Ryzen 3 2200G kafa kafaya. Ölü yatırım yapma, aynı hatayı ben yaptim sonradan pişman oldum. Ben de 860k sistem toplamıştım...

Hocam AMD Ryzen 3 2200G sistem buldum ama bilemedim. Ekran kartı yükseltmesi yapmayı düşünmüyorum ama dediğiniz mantıklı gibi. Belki APU sistem alırım ama ihtiyacım yok sorun o
Ekran kartı tarafı ne olacak. AAA oyunlarda grafikleri yükseltip darboğaz olmadan rahatça oynayabilir. Ayrıyeten GTX 780 APU'lardan kat kat güçlü.

Ben zaten fazla yüksek grafikte oyun oynayacağımı düşünmüyorum. Örnek vermek gerekir ise Valorant, GTA 5, R6, Payday 2, gibi oyunları en düşük ayarda oynarım. Zorlamam sistemi.

Şu an tek facia değil diyen sizsiniz Technopat ekibi bile facia diyor
Tek çekirdek IPC'si olarak berbat bir işlemci, 10 yıl evvel millet pentium 4 kullanıyordu, bu sebepten ötürü de uygulamalar tek çekirdek ağırlıklıydı, anlayacağınız yanlış zamanda yanlış teknoloji bir işlemciydi. Sıvı soğutma+ iyi bir overclock ile tek çekirdek performansı da iyileşiyordu, refresh olmayan Haswell ile yarışanları da vardı evveliyatta.

Sıcaklık değerleri ideal değerde ise her ayarda oynayabilirsiniz fark etmez. Ben yüksek ayarları seçip oynardım. Neden yüksek ayarlarda oynamak varken kötü görüntü ile oynuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…