FX 6300 ASUS GTX780 DirectCU II sistem alınır mı?

Benim şahsi tavsiyem bakımları yaptıktan sonra direkt olarak sıvı soğutma takın. OC ile adam oluyor o işlemciler ve OC yapılınca kışın odanızda kalorifer bile yakmazsınız. Prescott işlemcilerden de sıcaklar öyle diyeyim size.

Dediğim gibi 4-4.5(orijinali 3.5-3.8boost) GHz clocklayıp soğutmasını da iyi tutarsanız 2-5 sene arası daha gider. Mümkünse 16 GB 2400 MHz ram takın zira AMD işlemciler yüksek ram frekansı severler.

Bu benchmark sonuçlarına inanmak ayrı bir kafa zaten. Hiçbir zaman adam akıllı işe yaradıklarını görmedim. Ayrıca bir işe yaradığını varsayıyorum, %7 bir şey değil. "Bu ne özgür kardeş, osuruk" sözlerini hatırlattı bana.
Çözünürlük artarsa darboğazdan kurtulmak pahasına FPS den kaybeder bir şey değişmez.
Sitenizin bozuk olduğu da belli oluyor, 780, 2 GB Vram'e sahip.
Vram'i kart üreticisi takar, 780 dediğimiz GPU, cahil cahil konuşup sinirimi bozma.

Benim şahsi tavsiyem bakımları yaptıktan sonra direkt olarak sıvı soğutma takın. OC ile adam oluyor o işlemciler ve OC yapılınca kışın odanızda kalorifer bile yakmazsınız. Prescott işlemcilerden de sıcaklar öyle diyeyim size.

Dediğim gibi 4-4.5(orijinali 3.5-3.8boost) GHz clocklayıp soğutmasını da iyi tutarsanız 2-5 sene arası daha gider. Mümkünse 16 GB 2400 MHz ram takın zira AMD işlemciler yüksek ram frekansı severler.

Bu benchmark sonuçlarına inanmak ayrı bir kafa zaten. Hiçbir zaman adam akıllı işe yaradıklarını görmedim. Ayrıca bir işe yaradığını varsayıyorum, %13 bir şey değil. "Bu ne özgür kardeş, osuruk" sözlerini hatırlattı bana.
Sitenizin bozuk olduğu da belli oluyor, 780, 2 GB Vram'e sahip. İnanmayın şu aptal benchmarklara, benim işlemcim bir sitede %65 performansta iken ben %78 alıyorum, ne iş? Bilgisayarı virüsten geçilmeyen adam ile en ince ayarı bilen adam aynı kefeye konuyor. EE sonra? Efendim darboğaz... Yoh ya???

O fiyata direk al, burada cevap yazıp vakit kaybetmen bence hata. GTX 780 zamanının en güçlü ekran kartı, eskidi ama halan daha yaşlı kurt diyebiliriz her oyunu 1080P'de ayarları değişe değişe rahat oynarsın. Hatırladığım kadarıyla o işlemi o kartı tam anlamıyla besleyemiyor ama 2K fiyata ve bu devirde bedava gibi bir şey, şimdiden hayırlı olsun.

Evet +1000TL bir sıvı soğutmayla O.C yaparsa belki. Totodan konuşmuyorum, benchmark sonucu ortaya çıkan değerleri veriyorum.
Eki Görüntüle 1146469Eki Görüntüle 1146470

Hayırlısı bakalım alınca göreceğim ama yerden yere vurulacak bir sistem de değil sanırım.

Dediğim gibi 4-4.5(orijinali 3.5-3.8Boost) GHz clocklayıp soğutmasını da iyi tutarsanız 2-5 sene arası daha gider. Mümkünse 16 GB 2400 MHz RAM takın zira AMD işlemciler yüksek RAM frekansı severler.

Bu benchmark sonuçlarına inanmak ayrı bir kafa zaten. Hiçbir zaman adam akıllı işe yaradıklarını görmedim. Ayrıca bir işe yaradığını varsayıyorum, %13 bir şey değil. "bu ne özgür kardeş, osuruk" sözlerini hatırlattı bana.

Dediğiniz bütçem olursa yaparım ama sıvı soğutma kaç TLdir ki?

Hayırlısı bakalım alınca göreceğim ama yerden yere vurulacak bir sistem de değil sanırım.
Hocam siz burada konuşmak yerine afedersiniz argo olacak ama topuklarınız arkanıza vura vura gidin alın. Dikkat edin dolandırıcı çıkmasın, kaçırmayın.

Dediğiniz bütçem olursa yaparım ama sıvı soğutma kaç TLdir ki?
Ben 2016 yılından kaldım o yıllarda 200 liraya güzel sıvı soğutma alınabiliyordu. Şu durumda piyasayı bilemem.
Ayrıca 2013 yılında bu sistem 3000 liradan da fazla ediyordu. Dolar olarak bakarsanız çok kardasınız. Dikkat edin dolandırıcı çıkmasın adam...

O fiyata direk al, burada cevap yazıp vakit kaybetmen bence hata. GTX 780 zamanının en güçlü ekran kartı, eskidi ama halan daha yaşlı kurt diyebiliriz her oyunu 1080P'de ayarları değişe değişe rahat oynarsın. Hatırladığım kadarıyla o işlemi o kartı tam anlamıyla besleyemiyor ama 2K fiyata ve bu devirde bedava gibi bir şey, şimdiden hayırlı olsun.

Allah razı olsun darısı size olur inşallah. Bence de 1080p de fazla darboğaz yapacağını düşünmüyorum en kötü biraz daha çalışır üstüne koyar işlemci alırım zaten anakart iyi.

Hocam siz burada konuşmak yerine afedersiniz argo olacak ama topuklarınız arkanıza vura vura gidin alın. Dikkat edin dolandırıcı çıkmasın, kaçırmayın.

Ben 2016 yılından kaldım o yıllarda 200 liraya güzel sıvı soğutma alınabiliyordu. Şu durumda piyasayı bilemem.
Ayrıca 2013 yılında bu sistem 3000 liradan da fazla ediyordu. Dolar olarak bakarsanız çok kardasınız. Dikkat edin dolandırıcı çıkmasın adam...

Tamamdır hocam cuma günü anlaştık. Peki dolandırıcı olup olmadığını sistemde sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirm?
CPU-Z, GPU-Z gibi programlarla mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı