FX 6300 ASUS GTX780 DirectCU II sistem alınır mı?

Ekran kartı tarafı ne olacak. AAA oyunlarda grafikleri yükseltip darboğaz olmadan rahatça oynayabilir. Ayrıyeten GTX 780 APU'lardan kat kat güçlü.
GPU kendi başına güçlü olabilir 1050Ti ile karşılaştırırsak. Ama sorun şu ki VRAM sıkıntısı var. Yani bu konuda AAA oyunlarda ölüp ölüp dirilecek.

Sıcaklık değerleri ideal değerde ise her ayarda oynayabilirsiniz fark etmez. Ben yüksek ayarları seçip oynardım. Neden yüksek ayarlarda oynamak varken kötü görüntü ile oynuyorsunuz?

Oyun kasmasın diye tabii bakacağım eğer kasmazsa biraz grafikleri yükseltebilirim.

GPU kendi başına güçlü olabilir 1050 Ti ile karşılaştırırsak. Ama sorun şu ki VRAM sıkıntısı var. Yani bu konuda AAA oyunlarda ölüp ölüp dirilecek.

AAA oyunlardan örnek verebilir misiniz? Benim oynadığım sadece belli başlı oyunlar var öyle Witcher 3 falan oynamam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı