FX 6300 İçin Ekran Kartı

Peki bu söylediğim 2 kart arasında 128 bit lik bi fark var bu performansı veya herhangi başka bir şeyi fazla etkiler mi (Bu konularda fazla bilgim yok)
 
Peki bu söylediğim 2 kart arasında 128 bit lik bi fark var bu performansı veya herhangi başka bir şeyi fazla etkiler mi (Bu konularda fazla bilgim yok)

Fazla bi etkisi yok r9 380 biraz daha performanslıdır 960'dan.

Recep ve Ali abinin r9 380x inceleme videosunda &12'lik bi fark olduğunu söylemişlerdi 380 ve 960 arasında.
 
GTA 5 ama illa çok yüksekte oynayım diye bir derdim yok, gerekirse bazı ayarlardan kısarım.
Darboğaz grafikleri yükseltince ortaya çıkmaz aksine çözünürlüğü düşürür ayarları kısarsanız ekran kartı ''bu grafikler benim için çoçuk oyuncağı'' der ve yüksek performans verir ve bu performansa işlemci yetişemez. Ama grafikleri ve çözünürlüğü yükseltirseniz ekran kartınızın performansını beslemeye işlemciniz yetişecektir. GTA V için x6 6300 yeterli bir işlemcidir yani yüksek grafik ve çözünürlükte darboğaz sıkıntısı yaşamazsın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı