FX 6300 İçin Ekran Kartı Seçimi

Bu tartışmaların arasında ben de diyeyim ki FX 8300 alın. 4.4 OC ile RX 470'le iyi arkadaş olurlar. Belki OC bile gerekmez. 6300'ü de satarsınız. Ucuza upgrade etmiş olursunuz. Yok derseniz yakın zamanda platform değiştiririm, o zaman derim ki işlemci değiştirmeyin. İdare edin.

Benim söylediğim ) G4560 + RX570 4GB + H110M + 8gb ram= 1700TL
Konuyu açan arkadaşın söylediği ) FX 8350 + RX 470 8G= 1700TL
Her türlü birinci şık daha mantıklı. FX 8350 gibi ısınan ve çok güç tüketen ve eski nesil bir işlemciye 700TL verilmemeli. Biraz daha para biriktirip İ5 7400 almak çok daha iyi olur ama başka konularda G4560'ın RX 570'e darboğaz yapmayacağını söylemişlerdi.
Senin dediğin sistemde adamın anakartı ve RAMleri çöp olacak ama.12 GB RAM var zaten adamda.BF1 gibi oyunda 8 GB yetmiyor. Desenki FX ile 40 FPS aldığın oyunda G4560 veya İ3 ile 90 FPS alacaksın tamam o zaman itiraz etmem. Ama bu kadar fark yokki. Bak bütçesi varsa İ5'e geçsin amenna ama sırf güncel diye benzer performansı veren bi platforma geçmek bana mantıklı gelmiyor. Ama görüşündür saygı duyarım sanada.

Arkadaşlar öncelikle ceza yediğim için cevap yazamadım artık dayanamadım ve yeni hesap açıp yazıyorum.
Senin dediğin sistemde adamın anakartı ve RAMleri çöp olacak ama.12 GB RAM var zaten adamda.BF1 gibi oyunda 8 GB yetmiyor. Desenki FX ile 40 FPS aldığın oyunda G4560 veya İ3 ile 90 FPS alacaksın tamam o zaman itiraz etmem. Ama bu kadar fark yokki. Bak bütçesi varsa İ5'e geçsin amenna ama sırf güncel diye benzer performansı veren bi platforma geçmek bana mantıklı gelmiyor. Ama görüşündür saygı duyarım sanada.
Hocam öncelikle bu söylediğine çok katılıyorum hadi diyelim anakartıda çıkardık 2 ram slotu var bende 3x4 = 12 gb ram var ve pentium ile karşılaştırıyorsun çok ısınan diyorsun ben wraith alıyorum normal stok fanlı değil ve benim çok hoşuma gidiyor gta5 te değil ısınmak donuyor resmen pentium ile bu performansı alacağımı hiç sanmıyorum.

Arkadaşlar öncelikle ceza yediğim için cevap yazamadım artık dayanamadım ve yeni hesap açıp yazıyorum.

Hocam öncelikle bu söylediğine çok katılıyorum hadi diyelim anakartıda çıkardık 2 ram slotu var bende 3x4 = 12 gb ram var ve pentium ile karşılaştırıyorsun çok ısınan diyorsun ben wraith alıyorum normal stok fanlı değil ve benim çok hoşuma gidiyor gta5 te değil ısınmak donuyor resmen pentium ile bu performansı alacağımı hiç sanmıyorum.

(normal stok fanlı derken ) Wraith soğutuculu olan stok fanı kastediyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı