FX 6300 için en iyi ekran kartı

mur@t963

Hectopat
Daha fazla  
FX 6300'ü 4.3GHz'de kullanıyorum ve şuan R9 270 ekran kartı var. BF1 gibi oyunlarda takılma yaşıyorum ve ben bu işlemcinin darboğaz yapmayacağı en yüksek hangi ekran kartını alabilirim?
  • Asrock 970M PRO
  • FX 6300 4.3 GHz
  • R9 270 DirectCu II OC.
  • Kingston HyperX 8 GB DDR3 1866 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
FX 6300'ü 4.3GHz'de kullanıyorum ve şuan R9 270 ekran kartı var. BF1 gibi oyunlarda takılma yaşıyorum ve ben bu işlemcinin darboğaz yapmayacağı en yüksek hangi ekran kartını alabilirim?

Asrock 970M PRO
FX 6300 4.3 GHz
R9 270 DirectCu II OC.
Kingston HyperX 8 GB DDR3 1866 RAM
BF1'de takılma yaşamanız sebebi büyük bir ihtimalle RAM'ınız. BF1'de takılma istemiyorsanız RAM'ınızı 16 yapmanız gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemciye en fazla GTX 1050Tİ alınmalı. GTX 1050Tİ'ye bile bir miktar darboğaz yapabilir. BF1'de takılma yaşıyorsanız RAM kullanımına bir bakın. Ondan kaynaklı olabilir.
@Ekrem Toker RAM'ı 16GB yapması şart değil. 12GB'da yapabilir.

Düşündümde @RolandGarros haklı. Sisteme yükseltme yapmana gerek yok. R9 270 şuan için gayet güçlü bir ekran kartı. Birkaç sene para biriktirip o zaman çıkacak olan ekran kartı ve işlemciyle yeni ve güçlü bir sistem kurabilirsin. BF1'de bahsettiğin takılma konusunda ise yeni bir konu açabilirsin.

Sistem iyi. İşlemciyi soğutma yeterliyse 4.4'e çekip 1050ti alarak iyi sonuçlar elde edebilirsin. Ama ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. Canı çıkana kadar kullanıp satarak yeni toplamak en iyisi. Bu arada para biriktirirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı