FX 6300 ile RX 580 Performansı

HeisenbergOBF

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler.

Sorum şu olacak: Uygun fiyata RX 580 alma imkanım var. Fakat işlemci mimarim düşük, FX6300 kullanıyorum. Mimari yükseltmeye gidecek bir bütçem yok. RX 580 alırsam FX 6300 ile birlikte darboğaz sorunu yaşayacağımı düşünüyorum. Bunun için GTX 1050 Ti' mi önerirsiniz? Yoksa FX6300 OC yaparsam darboğaz yaşamadan sorun çözmem mümkün mü? Değerli bilgileriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Rainbow 6, WOW, CS:GO, Valorant, BF1-5, Overwatch gibi oyunlar oynuyorum aşağı yukarı.

Rainbow, BF, Overwatch, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Ama offline oyun oynamak da istiyorum RDR tarzı. Kafam çok karışıyor şu an sistem illaki güncelleme yapacağım ama ne zaman bilmiyorum, işlemcimden de utanıyorum Celeron klasmanına düştü neredeyse :D.

Ben CS:GO oyuncusuyum. Malum CS:GO'ya gelen yeni güncellemelerle FPS hemen hemen tüm sistemlerde düşüşte. Yeni güncellemeler gelmeden önce 1280x960çözünürlükte 200+ sabit alıyordum. Yeni gelen güncellemer ile 150'ye kadar düşüş yaşadım. Hiç oynamadım R6 dır Overwatch'dir. Ama internetten FX 6300 ve RX 570 oyun testlerine bakabilirsin. İlerde 240Hz monitör alma planım olmasa bu sistem ile devam ederim :).
Ben CS:GO oyuncusuyum. Malum CS:GO'ya gelen yeni güncellemelerle FPS hemen hemen tüm sistemlerde düşüşte. Yeni güncellemeler gelmeden önce 1280X960ÇÖZÜNürlükte 200+ sabit alıyordum. Yeni gelen güncellemer ile 150'ye kadar düşüş yaşadım. Hiç oynamadım R6 dır Overwatch'dir. Ama internetten FX 6300 ve RX 570 oyun testlerine bakabilirsin. İlerde 240Hz monitör alma planım olmasa bu sistem ile devam ederim :).

İlerde sistem Update etme gibi bir şey düşünüyorsanız RX570 veya 580 almanızı öneririm. 1050 Ti ile aralarında %40 performans farkı var.

Ben CS:GO oyuncusuyum. Malum CS:GO'ya gelen yeni güncellemelerle FPS hemen hemen tüm sistemlerde düşüşte. Yeni güncellemeler gelmeden önce 1280x960çözünürlükte 200+ sabit alıyordum. Yeni gelen güncellemer ile 150'ye kadar düşüş yaşadım. Hiç oynamadım R6 dır Overwatch'dir. Ama internetten FX 6300 ve RX 570 oyun testlerine bakabilirsin. İlerde 240Hz monitör alma planım olmasa bu sistem ile devam ederim :).
Rx 580 yalan olur düşünceme göre, 570 veya 1050ti diyorum o zaman, 570 de 1050'tiden daha iyi performans veriyor. 560 mı yapsam riske atmayıp bilemiyorum hiç.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu videoyu izlemenizi öneririm. Benim şahsi görüşüm RX570 almanızdır. 1050 Ti ileriye dönük bir kart değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu videoyu izlemenizi öneririm. Benim şahsi görüşüm RX570 almanızdır. 1050 Ti ileriye dönük bir kart değil.

560'da 1050ti kadar kötü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı