FX 6300 işlemciden i3 7100'e geçmek mantıklı mı?

Elimde halihazırda FX6300 var zaten, yakın çevremde i3 7100 Satan arkadaşım var, anakart ile satıyor almaya değer mi? Uygun fiyata alırım, ayrıca yakında ekran kartı eklemesi de yapacağım. GTX 1060 veya RTX 3050 görüşleriniz neler bu konuda?

Değmez çöp oğlu çöp o iyi olsa satmazdı.

Değmez çöp oğlu çöp o iyi olsa satmazdı.
Yakın arkadaşım satan kişi, bedava verecekti kabul etmedim sonuçta teknolojik alet bu devirde ucuz değil.

Bende i3 7100 GTX 1060 sistemi var (aldığım dönem 5 sene öncesi olduğu için vatandaki adamın gazabına uğramış olduk) inanılmaz bir darboğaz var. GTX 1050 Ti olsa belki Online oyunlarda daha çok performans alırım o derece. Sadece 100 tane oyundan 1-2 tanesinde (offline) darboğaz yapmadığını gördüm o kadar. Oyunlarla çok işim kalmadığı için değiştirmekte lüzum görmüyorum ama oyun oynayanlar için felaket yani anlık heves bence bu, çok çok ucuzsa ticaret amaçlı alın derim.
Hocam YT'den baktığım zaman 1060a darboğaz yapıyor ama pek değil anlamadım şu an.

Yakın arkadaşım satan kişi, bedava verecekti kabul etmedim sonuçta teknolojik alet bu devirde ucuz değil.

Hocam YT'den baktığım zaman 1060a darboğaz yapıyor ama pek değil anlamadım şu an.
Hocam 500TL ise en kötü deneyin sonra satın belki daha iyisine gidersiniz o parayla. En az 4 çekirdekli bir işlemci lazım bu kadar net GTX 1060 için. Direkt bu yazıyı yazdığım sistem İ3 7100 GTX 1060 o yüzden uyardım.

İşlemcide performans yok çöp bedava olsa ne yazar.
Sahibindene falan 700'e koymuşlar da bana birisi 300 TL teklif etse kabul ederim hiçbir ekstra performansı yok. Xeon işlemci kovalamak o para seviyesinde çok daha mantıklı.

Hocam 500TL ise en kötü deneyin sonra satın belki daha iyisine gidersiniz o parayla. En az 4 çekirdekli bir işlemci lazım bu kadar net GTX 1060 için. Direkt bu yazıyı yazdığım sistem i3 7100 GTX 1060 o yüzden uyardım.

Sahibindene falan 700'e koymuşlar da bana birisi 300 TL teklif etse kabul ederim hiçbir ekstra performansı yok. Xeon işlemci kovalamak o para seviyesinde çok daha mantıklı.
Hocam dediğinizi yapacağım deneyeyim en azından, olmazsa eski hale dönerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı