FX 6300 işlemcili bilgisayar alınır mı?

Yani tabii ki son çıkan güncel oyunlar değil :) Valorant Eso gibi bu sistem bayağı bir kasa 320GB HDD bende SSD var 240 zaten Power 350W 2000 TL Bütçe

Tek çekirdek sorunu derken? Nasıl bir problem ki bu?
Anlamakta baya güçlük çektim ama bir kısmını atlayacağım maalesef :D
Eğer valorant oynamak isterseniz, dediğiniz Gts 450'yi alıp FX 6300 ile oynayamazsınız akıcı bir şekilde ve Vanguard denen illet olduğu için anakartın tpm 2.0 desteklemesi gerekiyor maalesef oyununu açılması için.
Windows 10 kullanılırsa eğer tpm 2.0 olmadan da oynayanlar var diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Ssd ve güç kaynağınız var diye anladım. Eğer varsa
benim size önerim İ5-2400 işlemci, H61 anakart, 8GB DDR3 ram, ve Rx 550 veya Gtx 660 almanız olur.
6-7 ay önce aynı bu parçaları 2300₺'ye yakın bir fiyata toplamıştım. Şimdide toplanılabilir her bir parçadan ufak pazarlık yaparak.
Kasanız yoksa da uzay sistem yaparak kullanabilirsiniz bir süre. Uzay sistem dediğimizde sistemi masaya kuruyorsunuz. Performansı etkilyecek bir durum olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan sistemin oyunlarda versiği performansına bakabilirsiniz.
Video güncel fakat yakın değerleri alırsınız yine oyunlardan.

Anlamakta bayağı güçlük çektim ama bir kısmını atlayacağım maalesef :D
Eğer Valorant oynamak isterseniz, dediğiniz GTS 450'yi alıp FX 6300 ile oynayamazsınız akıcı bir şekilde ve Vanguard denen illet olduğu için anakartın TPM 2.0 desteklemesi gerekiyor maalesef oyununu açılması için.
Windows 10 kullanılırsa eğer TPM 2.0 olmadan da oynayanlar var diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

SSD ve güç kaynağınız var diye anladım. Eğer varsa.
Benim size önerim i5-2400 işlemci, H61 anakart, 8 GB DDR3 RAM, ve RX 550 veya GTX 660 almanız olur.
6-7 ay önce aynı bu parçaları 2300₺'ye yakın bir fiyata toplamıştım. Şimdide toplanılabilir her bir parçadan ufak pazarlık yaparak.
Kasanız yoksa da uzay sistem yaparak kullanabilirsiniz bir süre. Uzay sistem dediğimizde sistemi masaya kuruyorsunuz. Performansı etkilyecek bir durum olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan sistemin oyunlarda versiği performansına bakabilirsiniz.
Video güncel fakat yakın değerleri alırsınız yine oyunlardan.

RX550 kendi başına almış gitmiş şu an 1.000 TL bandında başlıyor 2.el fiyatı çok zor o kartı alabilmem. Başka bir sistem daha var i5-3550 8 GB DDR3 bunda da ekran kartı yok GTS 450 ile kurtaramaz mıyız durumu :)

RX550 kendi başına almış gitmiş şu an 1.000 TL bandında başlıyor 2.el fiyatı çok zor o kartı alabilmem. Başka bir sistem daha var i5-3550 8 GB DDR3 bunda da ekran kartı yok GTS 450 ile kurtaramaz mıyız durumu :)
Ne olmuş bu düşük seviye kartlar da ki ikinci el piyasası yahu. Yeni çıkan ekran kartlarına oranla çok pahalı oluyor bu ekran kartları.
Gts 450'yi unutun hocam, oyun bir şekilde açılmış olsa bile keyif vermez yani.

Benim size önerim, hiç uğraşmayın bu sistemlerle. Bütçenizi 3000₺ daha arttırdıktan sonra şu konudaki ilk mesajımda apu bir sistem toplamıştım.
Bunu almanızı öneririm. Bu alacağınız sistemlerde ki parçalar bozulsa at gitsin çöpe. Hiç kimse uğraşmaz yani tamiri ile, garantisi yok bişeyi yok. Çok eskidi yani. Değmez yani para vermeye. Bütçeniz yeterli değilse şuan hiç almayın, bozulan parça olursa eğer tüm paranız çöpe gidecek yani. Bir süre bekleyin bütçenizin artmasını daha sonra temiz, düzgün bir sistem almanızı öneririm. Tabi siz bilirsiniz yine de.

Son düzenleme:
Ne olmuş bu düşük seviye kartlar da ki ikiuel piyasası yahu. Yeni çıkan ekran kartlarına oranla çok pahalı oluyor bu ekran kartları.
GTS 450'yi unutun hocam, oyun bir şekilde açılmış olsa bile keyif vermez yani.

Yani maalesef daha eskilerden alternatif bir kart yoksa RX550 aşıyor beni onu kast ettim ben. :)

Benim size önerim, hiç uğraşmayın bu sistemlerle. Bütçenizi 3000₺ daha arttırdıktan sonra şu konudaki ilk mesajımda apu bir sistem toplamıştım.
Bunu almanızı öneririm. Bu alacağınız sistemlerde ki parçalar bozulsa at gitsin çöpe. Hiç kimse uğraşmaz yani tamiri ile, garantisi yok bişeyi yok. Çok eskidi yani. Değmez yani para vermeye. Bütçeniz yeterli değilse şuan hiç almayın, bozulan parça olursa eğer tüm paranız çöpe gidecek yani. Bir süre bekleyin bütçenizin artmasını daha sonra temiz, düzgün bir sistem almanızı öneririm. Tabi siz bilirsiniz yine de.

Yani onu altınada düşmeyin bence hocam. Bir şekilde toplamış olsak bile keyif almazsınız oynayacağınız oyunlardan. Bir kere almışken iyisi olsun en azından bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı