Kemal Mardal
Hectopat
Daha fazla
Problem şimdi olan bir şey değil. Yaklaşık 1 yıldır süre gelen bi problem. Soruna gelirsek örneğin internette takılıyorum birden sayfa yüklenmeyi durduruyor. (Genelde facebook ve youtube galiba en çok orada olduğum için.) Video izliyorsam videonun yüklenmesi duruyor ama işin garibi yüklendiği yere kadar video devam ediyor ama herhangi bir hata vermiyor ama donduğu süreçte masaüstüde dahil olmak üzere açtığım bi klasör falan kesinlikle açılmıyor. Yaklaşık 30sn-2dk içinde açtığım klasörler sayfalar hepsi bir anda açılmaya başlıyor. Fakat oyun oynarken kesinlikle bir problem yoktu. Bundan 3 ay önce ekran kartım bozulmaya başladı ekranda arada çizgiler olmaya başladı ben de sorunun ekran kartından olduğunu sandım. 3 aydır para biriktirdim ve RX 470 ekran kartı aldım. (Bu arada eski ekran kartım HD6790'dı.) Yanında da 600W PSU aldım. Ama sorun gene devam ediyor ne yaptım ne ettiysem sorun bir türlü düzelmedi. Burada da bi çözüm bulacağımı pek umut etmiyorum ama umarım bilgili arkadaş yardımcı olur.
Sistem özelliklerim:
FX6300
RX470 4GB
MSI 970a g46
12GB RAM (4+8) kingston
Sandisk 120GB SSD
1TB WD harddisk
Aerocool 600w PSU
Ek: Format atarak tüm işletim sistemlerini kullandım. Şu anda mevcut işletim sistemim Windows 7. Acaba 10 yapsam mı? Onun için de bir tavsiye verebilirseniz sevinirim
Sistem özelliklerim:
FX6300
RX470 4GB
MSI 970a g46
12GB RAM (4+8) kingston
Sandisk 120GB SSD
1TB WD harddisk
Aerocool 600w PSU
Ek: Format atarak tüm işletim sistemlerini kullandım. Şu anda mevcut işletim sistemim Windows 7. Acaba 10 yapsam mı? Onun için de bir tavsiye verebilirseniz sevinirim
Son düzenleyen: Moderatör: