FX-6300 sistemde CS:GO ve Valorant siyah ekran

İşletim sistemi
Windows 10

376955

Hectopat
RAM
Kingston HyperX Fury Black 2x8 1600MHz RAM
Ekran kartı
ASUS DirectCU II GTX 760 2G
Anakart
M5A78L-M LX3 ( Rev 1.03 )
İşlemci
AMD Fx-6300
Bugün Valorant oynarken bir anda ekran siyah oldu. Bir süre bekledim ve geçmeyince oyunu kapatıp açtım. Sonra bu tekrar tekrar 2-3 kere oldu. Sonra sinirlenip oyunu kapatıp CS'ye geçtim. 1 saat boyunca topluluk sunucusunda FFA oynadım. Hiçbir sorun yoktu. Ben de sorunun Valorant ile alakalı olduğunu düşünmüştüm. Halbuki rekabetçi moduna girene kadar. Maça başladıktan sonra bir anda siyah ekran verdi. Tekrar girdim tam yüklendi, ekran geldi yine siyah ekran verdi. Aynı yerde toplam 3 kere aynı şey oldu. Sonra oyun içinde 3-4 kere yine oldu. Tekrar tekrar bağlandım. En sonunda tekrar verdikten sonra 3 kere tam yüklenme ekranının sonundayken daha ekran gelmeden siyah ekran vermeye başlatınca oyunu kapattım. Nedenini anlamadım. Hatta Valorant'ta bu olay 2-3 kez olurken bilgisayarımı yeniden bile başlattım ama sorun devam etti.

Bunun sebebi nedir?
Bilen var ise veya yaşayıp çözen var ise anlatır mısınız?

İnternet'e baktığımda driver güncellemekten falan bahsediyorlardı bende şu anda o nu deniyorum. Belki olmazsa diye şimdiden konuyu açayım belki farklı bir yol var ise anlatanlar olur diye.

GPU: ASUS ROG STRIX GTX 960 2G.
(Yanlışlıkla eski ekran kartımı yazdım ve düzenleme yerinde düzeltemiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı