Fx 6300 Sistemde Hiç bir oyun açılmıyor

Windows 8 korsan oyun kabul etmiyor. Casus yazılım sayıyor. Oyunu oynamak için yapman gereken Windows Defender' ı kapatarak oyunu açmak olacaktır. Tabi Windows Defender' ı kapattıktan sonra oyunun steam.api gibi Crack dosyaları tekrar ataman gerekecek. Bilgisayarımdaki korsan oyunları bu şekilde açabiliyorum şahsen. Allah beni korsan oyunların cazibesinden kurtarsın...

Saçmalık. Oyunları güncellediğiniz sürece sorunsuz oynayabilirsiniz. Buradaki sorun arkadaşın işletim sitemini 8.1'e geçmesi ama kafa olarka halen 7'de kalması. Bu yüzden de 7'ye kurdğu çöp sürücü ve programları 8.1'e de kurmuş. Bu yüzden uyum sorunu yaşıyor. Biz 1996'da çıkan Fallout'u bile çalıştırabiliyoruz.

Madem beceremiyorsunuz, ya korsan kullanmayın ya da DOS kullanın...

Saçmalık. Oyunları güncellediğiniz sürece sorunsuz oynayabilirsiniz. Buradaki sorun arkadaşın işletim sitemini 8.1'e geçmesi ama kafa olarka halen 7'de kalması. Bu yüzden de 7'ye kurdğu çöp sürücü ve programları 8.1'e de kurmuş. Bu yüzden uyum sorunu yaşıyor. Biz 1996'da çıkan Fallout'u bile çalıştırabiliyoruz.

Madem beceremiyorsunuz, ya korsan kullanmayın ya da DOS kullanın...

" Bu yüzden de 7'ye kurdğu çöp sürücü ve programları 8.1'e de kurmuş." derken ne demek istedeniz pek anlayamadım?

Windows Update yaptınız mı? Önemli ve isteğe bağlı bütün güncelleştirmeleri yükleyerek tekrar deneyin. Ben de CS çalıştıramıyorum 8.1'de. Daha önce sürekli kullanıp hiç sorun yaşamadığım setup ile kurmama rağmen çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Ben de yılbaşı indirimini bekleyip orjinal alacağım bakalım inşallah o zaman çalışır.

Bence hiç gerek yok Metro' da kurduğun yeri aç içinde install diye bir dosya bulacaksın. O dosyanın içindeki herşeyi kur. Ben böyle açtım. Şuanki ekran kartım GT 630 ama medium' da kasmadan oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı