Çözüldü FX 6300 Sistemde Windows 10 Format Sırasında Mavi Ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

prophet '

Hectopat
Yer
Kırıkkale
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce Windows 10 geçme kararı aldım fakat disk MBR olduğu için verilerin gidecekti. Bende araştırdım Technopat'taki bir konudan veri kayıpsız GPT yaptık ne yaptıysam ondan sonra oldu. Bilgisayar Windows 10 USB tanıyorum ve aşağıdaki hata çıkıyor. Bilgisayarım UEFI destekli daha önceden Windows 10 Pro ve Windows 8.1 Pro kurmuştum.
Sistemin kısaca:
  • Asus M9a57 R2.0 LE
  • AMD FX 6300
  • Asus Nvidia GT 730
IMG_20180729_180408.jpg

Hala güncel.
Yardım Edebilecek Biri yokmu :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef Rufus ile kurulum yapılamıyor. Bir çok ISO denedim fakat aynı ekranla karşılaşıyorum. 100 GB fazla oyun ve kayıt dosyaları vardı riske atmak istemedim. BIOS'u sıfırlamayıda denedim (jumper yöntemi ile) maalesef 2 aydır çözemiyorum. 4 sene oldu, vatana götürsem ne kadar ücret alırlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncel mi ? Bizim imaj ile Rufus aracı ile tekrar hazırla. Farklı bir USB bellek kullansan iyi olur ve farklı portlar ile dene. Tekrar hata alırsan net bir şekilde resimini çekip paylaş.
Ayrıca BIOS güncel mi ? Bilmiyorsan BIOS sürümünü belirt.

Mehaba ceza aldığım için cevap veremedim özür dilerim. Bu konuyu ne kadar çok kişi okusada cevap vermediler bende Microsoft kendi forumuna sordum oradaki adamdan Allah razı olsun sanırım USB`nin çarpan kilidi kapatmışım ilgili videoda gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim ile ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı